Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki do Qbb95

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakie dodatki poleciacie do qbb z tych wymienionych:Lufa precyzyjna,ciężka lufa/Magazynki Viper,Mag.o dużej poj./Kolba taktyczna stabilizująca thunderbolt/Jakie dodatki z tych wymienionych są najlepsze do qbb ??

Opublikowano

jeszcze jedno dlaczego jak strzelam z tymi dodatkami co mi napisaliscie to mi schodzi do prawego gornego rogu celownik?

Opublikowano

Bo z jakąkolwiek kolbą byś nie grał, to celownik w którąś stronę będzie ci uciekał.

Każda broń z każdą kolbą ma inny recoil i zawszę jakoś będzie się rzucać.

Musisz to opanować ciągnąc myszkę w przeciwnym kierunku i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ludzie, jak ubiór może mieć wpływ na to jak strzela broń ??? No proszę was :) bez jaj.... ubranie nic nie daje.... no chyba raczej tylko wygląd :)

x

Opublikowano

@UP

Ach tak? Kup 4 różne komplety strojów, wybierz broń z widocznym odrzutem i wypróbuj. na pewno mówimy o tej samej grze?

Poza odrzutem inaczej się biega i skacze.

Wiem, że na logikę nie powinno być różnicy, ale uwierz mi, jest i to większa niż przy niektórych dodatkach. Ciuchy mogą też oczywiście zwiększyć recoil.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

Ach tak? Kup 4 różne komplety strojów, wybierz broń z widocznym odrzutem i wypróbuj. na pewno mówimy o tej samej grze?

Poza odrzutem inaczej się biega i skacze.

Wiem, że na logikę nie powinno być różnicy, ale uwierz mi, jest i to większa niż przy niektórych dodatkach. Ciuchy mogą też oczywiście zwiększyć recoil.

Owszem wpływa, ale nie popadajmy w paranoje, że w stoju A dostaniesz ode mnie 4 kulki, a w stroju B 2. Gdyby to jakoś regularnie wpływało na grę to spoko, można robić jakieś poradniki, tutoriale, ale kurde no, jak ktoś umie trafiać to trafi ...

Opublikowano

Tak, na bliższym dystansie praktycznie nie wpływa to na rozgrywkę, ale gdy strzelasz z ponad 100 metrów po jednej kulce, to w jednym stroju celownik ruszy się odrobinę i bez problemu zdążysz wymierzyć ponownie, a w drugim odleci o kilka metrów. I w czasie, gdy celujesz, przeciwnik może np. się schować. Owszem, nie w każdej broni, ale zauważyłem kilka bardziej podatnych na zmiany, np. Famas, XM8 (wersja dla inżyniera, nie pamiętam nazwy), Pecheneg.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Owszem wpływa, ale nie popadajmy w paranoje, że w stoju A dostaniesz ode mnie 4 kulki, a w stroju B 2. Gdyby to jakoś regularnie wpływało na grę to spoko, można robić jakieś poradniki, tutoriale, ale kurde no, jak ktoś umie trafiać to trafi ...

No tak,ale skoro możemy sobie ułatwić grę i mieć mniejszy odrzucik wyśrodkowany bardziej niż mieć jakiś gorszy odrzut,a skoro dodatki ubrań wspomagają to po co mamy sobie utrudniać skoro możemy legalnie sobie ułatwić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...