Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vayne czy Ezreal ?

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , zamierzam kupic adc , jakiego najbardziej sie opłaca , jestem w bronze I i chce z tego jakos wkoncu wyjsc a z adc mam tylko triste+ashe :P

Opublikowano

ja ci bardziej polecam ezrela koks wogule jest poradnik na forum blu ezreal ale morzna terz go budowac normalnie bt itp ale bardziej polecam eza bo ma fri flesza połk ogromny z q ulti dobre... zreszta co ci bendemowil ez lepszy pozdrawiam rzyce milej gry
Destroyer09. :)

Opublikowano

Vayne:

- Stun,

- Kryjące Cię ulti,

- Mobilna,

- Silna.

Jednym słowem, Vayne to jeden z lepszy ADC w LoL'u.

Opublikowano

@up po co klamiesz i moncisz mu w glowie wajni w earli jest chujowa i starcy orakl albo jakis huk i guwno ci da ta moblilnosc a ezem mozesz pszes sciane i chuj ci w dupe kłamco pozdrawiam stworzyciela tematu najlepiej usunac ta odpowiedz tego kolesia pozdrawiam
Destroyer 09 :)

Opublikowano

Vayen nie jestem jakiś,, elo elo pro,, żeby ci tu wymieniać że ma super stuna itp. Ale grałem ją w rotacji 2 słowami ona wymiata

Opublikowano

Vayen nie jestem jakiś,, elo elo pro,, żeby ci tu wymieniać że ma super stuna itp. Ale grałem ją w rotacji 2 słowami ona wymiata

To chyba sięciebie posłucha jak grałeś nią 2 razy. Zmainuj Ezreala bo jest popprostu łatwiejszy.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ez :

- świetny harras

- free flash

- spamowalne q

- ulti na całą mapę

- przyjemna pasywka

Opublikowano

Vayne:

+ Dotaczanie się

+ True dmg % hp

+ Mobilność

+ Odepchnięcie

+ Stun

+ Ulti dające więcej mobilności i więcej AD

+ Niewidzialność

+ Escape system

+ Dobre late

- Słabe early

Polecam Vayne. Jednak Ezreal też może być:

+ Duży dmg z Q i niskie CD

+ AS buff

+ Flash

+ Globalne ulti

+ Zasięg

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Vayne najlepszy adc w late game. Ale niestety na początku jest słabiutka, bardzo łatwo ją skontrować. Ale jak się już nafarmisz to wymiatasz. Caitlyn to jest bardzo dobry adc - duży damage na początku i late, łatwo się nią nafeedować, ma odskok i slowa i duży zasięg.

Opublikowano

Bierz Ez'a który ostatnio stał się bardziej modny dzięki "Blue Buildowi" Masz mega slowa, strasznie mały cooldown na Q, bardzo dobry poke i ulti które daje Ci na start walki dużo Attack Speeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...