Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod bezpiecznie na 35lev?

SNAPPLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy bezpiecznie grać i bić szybko metki na 35levelu z dobrym eq +9 bez obawy o bana? Chodzi mi głownie o to ze nie wiem czy ryzykowac czy nie ryzykować ustawiania auto wykrywania metinów w m2 z \ribem sr32% i kd expa+3oraz z tygra+9 5bonów Xdd

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. Lecz jeśli nie będziesz tego nadużywał w dużym stopniu, to nie powinieneś zostać zbanowany.

Opublikowano

Zawsze jest ryzyko, że ktoś będzie przejeżdżał obok Ciebie i zobaczy to. Więc lepiej już powoli odzwyczajać się od używania hacków na tych wyższych poziomach.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jezeli znasz respy metinow, to wykrywacz Ci duzo tez nie pomoze.

Na poczatku mozesz troche sie z nim pobawic, a pozniej jak ogarniesz gdzie co sie respi to juz poradzisz sobie samemu.

Zawsze jest ryzyko, że ktoś będzie przejeżdżał obok Ciebie i zobaczy to. Więc lepiej już powoli odzwyczajać się od używania hacków na tych wyższych poziomach.

On chce wykrywacza metinow, a czy to jest widoczne to nwm, jakby na sh gral to jeszcze by ktos mogl to zobaczyc, ale jak wykrywacz dziala to nie wiem
Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Za uzywanie bezpiecznie Kamer Moda nie ma bana. Trzeba uwazac np. bijac z konia, poniewaz inni gracze widza nieodpychanie z konia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...