Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka przegladarka najleprza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki mały problemik.

Wybieram sobie przegladarke na nowo.

Z powodu , że mam bardzo słaby komputer i jest on troche uszkodzony (procesor) a jak narazie nie stac mnie na zakup nowego a komputer w domu jest mi bardzo potrzebny zwracam sie do was:

Jaka przegladarka najmniej obciaża zasoby komputerowe?

Testowałem już Mozille ale jak kazdy wie ona pottrafi rżnać nawet po 500 k ramu.

Google Chrome jest nawet spoko ale mnie dobija to że czesto prawie zawsze wpisuje adres strony internetowej i na miejscu ikonki ze strona wyswietla mi sie cien takiego koleczka ktore wskazuje na ladowanie strony.Dopiero po jakims czasie (5 sekund nieraz bywa dluzej) zacznie sie stronka ladowac.

Safari to ja wole nie wspominać.Zacina sie na samych oknie głownym.

IE8 jest wszystko w nim ok tylko , że dla xp jest tylko do wersji 8 a IE8 nie obsluguje HTML 5 co mi uniemozliwia prace.

Często korzystam z yt lub z nowoczesnych stron i są one nieprawidlowo wyswietlane z powodu braku obsługi HTML 5 :/.

Jest jakas mozliwość dodania obsługi HTML 5 do IE8 ?

Prosze doradzcie mi cos.Potrzebuje bardzo jak najmniej obciazajaca przegladarke.

Specyfikacja komputera:

Windows xp 32 bit
AMD Athlon xp 2500+ 1,83 GHZ
2 Gb RAM
Geforce 6200
Płyta głowna K7N2

PROCESOR LUB PLYTA GŁOWNA JEST LEKKO USZKODZONA CO OGOLNIE SPOWALNIA PRACE KOMPUTERA!!!

PROSZE O SENSOWNE ODPOWIEDZIE PONIEWAZ WEDLUG REGULAMINU MPCFORUM.PL JEST CAŁKOWITY ZAKAZ NABIJANIA POSTÓW BEZSENSOWNYMI ODPOWIEDZIAMI I MOZE SKUTKOWAC TO WARNEM ORAZ BANEM!!!

Odpowiedź , która sie sprawdzi nagrodze likiem i oznacze jako najleprzą odpowiedź :)

Moje tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...