Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Przyszłość serwera Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem znów stworzyć serwer Minectraft. Po pierwsze nie wiem jakiego typu serwa zrobić. Serwer będzie na początek 50-slotowcem. Jak się wgrywa mody na bukkit'a, czy w ogóle się da? Jaki silnik jest od modów? Chciałbym zrobić serwer z fabułą. Za odpowiedzi bardzo dziękuję i nagradzam like'ami. :)

LIKE LIKE LIKE LIKE

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Mody na bukkita się da wgrać lecz jest to czasochłonne i ciężkie, potrzebujesz BukkitForge.

Ja bym był za jakimś serwerem adventure czyli przygodowym gdzie jest parkour itp., rzeczy gdzie można przeżyć przygodę ponieważ mało jest takich serwerów.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

No okay, a możesz wytłumaczyć jaśniej na czym ten typ polega? (Adventure)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Jezeli nie masz pomyslu i nie wiesz jak stawiac serwer odpusc sobie.

Przeszkadza ci to że ktoś pyta się zanim stworzy jakieś gówno ?

Opublikowano

No okay, a możesz wytłumaczyć jaśniej na czym ten typ polega? (Adventure)

Parkour, jakieś questy itp.

Np. Spawnujesz się, przechodzisz parkour, masz za zadanie przynieść jakiś blok do villagera, otrzymujesz klucz, otwierasz tajne przejście itp.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Zrób taki naprawde fajny serwer Survival z Questami Levelami taki RPG, do modow najlepszy silnik to Tekkit

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...