Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][odwolanie od banu cheatka] ?

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(nie wiem po chuj tutaj mam to wklejac, ale ze on ma bana to kazal mi xD, serio nie wiem czego akurat tu)

Od Cheatka :

Jeśli według was wyrażanie zdania na temat jakiś kozojebców to rasizm to propsy.Rasistami to byli niemcy w 40latach,
nikomu nie kazałem myśleć tak jak ja, nie kazałem ani nie prosiłem żeby ich zabijać, bić czy chuj wi co z nimi robić,
chociaż chciałbym żeby tak było;)
Dodatkowo do zakochanego internetowo Cominga - słowa "chyba cie pojebało dziewczynko" nie były obrazą, wskaż mi wyraz,
który ją obraził.Będę się do niej chamsko odzywał bo jest chujowym moderatorem, daje chujowe warny i bany, jest zarozumiała i
po prostu mnie wkurwia.Nie odzywam się i nie zwracam na nią uwagi a ona mi co chwile wpierdoli jakiegoś warna, teraz bana,
mogę dać 100 przykładów gdzie obrazili muzułmanów gorzej niż ja w tym temacie i przeszło im to bez niczego

P.s przykre jest to Coming, że zachowujesz się jak gimbus z 1 klasy co ma pseudo "dziewczyne" i ją broni jak własną matke, załosne.

Opublikowano

Odwoływać się można na PW.

wiem, pisałem mu to, ale on uznał, że coming to oleje i mam to dać tutaj, prosze o niezamykanie tylko żeby wpierw wypowiedział się ktoś wyżej.

Opublikowano

Propsuje Czitka, ban niesłuszny

Dodatkowo do zakochanego internetowo Cominga

(...)

P.s przykre jest to Coming, że zachowujesz się jak gimbus z 1 klasy co ma pseudo "dziewczyne" i ją broni jak własną matke, załosne.

+1

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chyba ktoś będzie musiał napisać poradnik "Jak poprawnie odwołać się od bana" bo jak widać sporo osób jeszcze nie wpadło na to że jest coś takiego jak Prywatna Wiadomość.

76561198001815076.png
Opublikowano

@Up

Dobrze wiesz, że w niektórych przypadkach Administracja ma w dupie odwołania i nawet PW nie odczyta ;)

Tyle czasu na MPC jesteś, a jeszcze nie rozumiesz jak jest na mpc?

Szkoda mi was...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zaraz wbije global i napiszę: "Od tego jest pw". Ale zanim Coming przeczyta pw, to ban mu minie.

Każdy ma prawo do własnej opini. Ban niesłuszny.

Opublikowano

Przykre to jest to, że attention whores muszą robić dramę na całe forum. Get a life...

A wypowiedzi Cheatka są na poziomie przedszkolaka. Chamskie i zupełnie niepotrzebne...

Zaraz będzie pojazd po mnie przez "elitarnych trolli". Szkoda :(

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...