Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build PVP 130 Cap

metma:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zły dział proszę o przenieśienie.

A wiec jaki build dobry jest na Capie 130, gram Warkiem dość długo ale zawsze na Cap 110 i nagle na 130 nie daję nim rady;/ na pvp masakra (te skille 120 to jakaś masakra). Może potraficie powiedzieć jaki build się dobrze sprawdza. Tylko proszę pominąć Blade nie znoszę tych "skoczków".

Z góry dzięki za Pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie najbardziej uniwersalny jest bow. Więc tak ja zawsze zostawiam sobie dwa wybory a mianowicie.

Bow 130 / Fire 130 / Force 130. Dobry na pvp z postaciami full str jak i int. Ale ma kłopot z euro postaciami bo one sobie debuffy z kasują skillem z clera . Postać dobra również na uniki.

Bow 130 / Fire 130 / Cold 30 / Light 100 Dzięki snow shiled długo wytrzymasz. Ale musisz liczyć tylko na dobrego crita z skilla inaczej walka jest dość długa.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Zmień serwer cap 130 z skilami 120 to porażka 0 systemu pvp 0 stund 0 debuffów nie masz po co grać jak lubisz pvp :)

Zapraszam na fornax jak lubisz warriora :) ja też uwielbiam tą postać xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Właśnie zrezygnowałem z gry, nie moge doszukać się servera na którym nie irytowało by mnie to że co drugi lata w full sun+1111 itp. Na każdym servie wszystkie uniqi zastawione botami. Brak serwerów gdzie liczy się pvp Arena a nie uniqe.

Nie chce pisać kolejnego tematu zapytam tutaj. Build pvp cap 90 only china? Może jakaś hybryda:) ? (Blader odpada)

Opublikowano

Na 90 zawsze grałem heks ;)

Hybryda 7 : 1

Heks max / Fire 70 / light max / cold 20

Heks daje ci hp że to jest int to musisz mieć max light no 20 colda wiadomo ss

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@UP

Ja tam nie lubię cap 90 xD Brzydkie bronie są... i preferuje grę postaciami Eu :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Ja tam nie lubię cap 90 xD Brzydkie bronie są... i preferuje grę postaciami Eu :)

Wiesz są gusta i guściki. Ja wole pvp 80/90 najlepsze bo są tylko china ;) Może jeszcze być 100 ale 110 i 120 to już klapa jest

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Narazie mam hybryde 5:1 (int:str) fire 90 hecusal 90 cold 42 light 68. Prot/Spear ale nie wiem jak to bedzie na pvp bo do pve super

Opublikowano

Nie no co ty 5:1 jak na ten cap za duża hp a za mało inta ;x Light za mało bo masz tam bufa na mag attack a colda za dużo cold na 20 by Ci starczył tylko na ss

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...