Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl

NajnowszyKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio naszła mnie myśl, aby wrócić do gry na pl`u ale ostatnio grałem z pół roku temu, ponieważ znudziły mi się gry :D
No i takie mam do was pytanie czy opłaca tam się jeszcze grać :D ( tzn czy duzo osob gra jak sie gra czy są boty)
Tak, że chciałbym na 26 pograć strzelam ze to solar :P
Na czym się najwięcej zarabia co jest nowego?
-----------------
No i może gdyby komuś sie znudziła gra to mogłby oddać eq albo konto :D ( Jak coś priv ;>( Jeśli to zabronione to sorka )

Opublikowano

jak chcesz zacząć grać to wypadałoby z tego systemu poleceń. Zawsze to PD na start na 3h.
Na solarze się opłaca grać, wszystko tanie. Zarabiać to nie wiem na czym, każdy chyba eq bonuje i sprzedaje.

Opublikowano

Niema co grać na PL'u. Same boty... Nawet nic nie wydropisz bo znajdziesz metka, przyjdzie bot i Ci ukradnie loota... -.-

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Niema co grać na PL'u. Same boty... Nawet nic nie wydropisz bo znajdziesz metka, przyjdzie bot i Ci ukradnie loota... -.-

Tu jest troszkę racji.

Pograj na Ph ;)

Na mt2pl się nie opłaca

I nie cheatuj na ph bo chycisz bana z dnia na dzień (nawet nie pogadasz z gm i nie dostaniesz nic na maila wiem z doświadczenia)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Tu jest troszkę racji.

Pograj na Ph ;)

Na mt2pl się nie opłaca

I nie cheatuj na ph bo chycisz bana z dnia na dzień (nawet nie pogadasz z gm i nie dostaniesz nic na maila wiem z doświadczenia)

co to cheatow to 3 rok na nich lece i ani jednego bana :D

i tb polecam privy :)

Opublikowano

a ja Ci polecam Pla i to solar ,sam gram Na solarze i jest bardzo fajnie :) Ludzi duzo , Zarabiac tez sie da Sklepow duzo , Na plu warto grac masz satysfakcje chociaz z jakiegos itemu lub wbitego Skila na G / P a nie na privie w 1 dzien masz juz Skile na P Eq itp ... , Tak więc ja Ci polecam Solara A i jeżeli juz Ci sie znudzi gra w metina bedziesz mial pewnosc ze eq jest cos warte pln . Pozdrawiam

Opublikowano

@up

Ja od tygodnia zacząłem grać na Solarze i nie widzę żeby dużo ludzi tam grało. Na placu w m1 aż 3 sklepiki, przy czym jak wbiłem na stare konto na agronasie to na m1 było tyle ludzi i sklepików, że ciężko było się połapać. Dobra expie konto, wszystko ok tylko na każdym kroku jakiś cheater. Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

Ja bym ci polecał grę na priv dzisiaj wystartował tuor pl wiec byś mial rowne szanse z innymi, sam tam gram znajdziesz mnie pod nickiem "BreadRoll" jak bys tam gral to smialo pisz

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Proponuje obejrzec video na youtube jest gdzies linka nie moge dac bo nie mam ale popatrz tylko co gm'y robia juz na Pl za PLN. Uwiez mi strata czasu :-)

Opublikowano

co to cheatow to 3 rok na nich lece i ani jednego bana :D

i tb polecam privy :)

Widzisz a ja dostałem i nawet z gm nie pisałem ani nic mi na maila nie przyszło.

Pograj na jakimś fajnym privku

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

a i tak mnie to jeszcze nie przekonało ...

A co to " Ph:" ?

Metin2philipines czy jakoś tak

prawie jak pl tylko raty troszkę większe.

Szybszy exp itp.

serwer fajny polecam, łatwiej niż na pl (ale nie dużo większe) kamer mod jest na to ;_)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Metin2philipines czy jakoś tak

prawie jak pl tylko raty troszkę większe.

Szybszy exp itp.

serwer fajny polecam, łatwiej niż na pl (ale nie dużo większe) kamer mod jest na to ;_)

a to czyli Polak? a SG co to ?

Opublikowano

@up

Ja od tygodnia zacząłem grać na Solarze i nie widzę żeby dużo ludzi tam grało. Na placu w m1 aż 3 sklepiki, przy czym jak wbiłem na stare konto na agronasie to na m1 było tyle ludzi i sklepików, że ciężko było się połapać. Dobra expie konto, wszystko ok tylko na każdym kroku jakiś cheater. Ogólnie nie polecam.

3 Sklepiki na solarze? ahahah to chyba pomyliles Solar z jakims serwerem S11 czy cos takiego ...

Opublikowano

@up Zobacz sobie Solar u Isamu na Yt ... ledwo 3 sklepiki

@topic : Pl schodzi na Psy dla nich teraz liczy się tylko Hajs z is

Polecam Ci dobrego priva hard np, ravia <-- Dobry i istnieje już ponad rok

Abo jakiegoś priva zagranicznego

#JebacSygnatury

Opublikowano

@up Zobacz sobie Solar u Isamu na Yt ... ledwo 3 sklepiki

@topic : Pl schodzi na Psy dla nich teraz liczy się tylko Hajs z is

Polecam Ci dobrego priva hard np, ravia <-- Dobry i istnieje już ponad rok

Abo jakiegoś priva zagranicznego

Jesteś głupi czy z policji ? Nie mam nic do isamu , ale on nagral filmik o 4 w nocy i To W shinso ? , Dlatego Chcial żeby wiecej ludzi poszlo na ravie Bo na solarze juz nikt " nie gra " , wbij teraz Jinno ch1 Solar to zobaczysz ile ludzi :) Osiągnij coś na Plu a nie max 30lv i poszedles na privy , dlatego teraz tak Polecasz hardy bo jest latwiejszy od Pla , ale ja nadal Autorowi Tematu polecam Solar

Opublikowano

Jak chcesz się dowiedzieć jakiś informacji na temat serwera to polecam :

Ogólnie to tam na jego kanale znajdziesz info na temat serwa (prawie każdego).

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

jak chcesz od nowa na pl to solar tam ludzie dadzą ci miecz+6/7/8/9 bo +9 w grocie , zaopatrz sie jeszcze w bojowa+9 i wbij szybko 30lvl ja mam 50małży

więc można się tam dobrze dorobić na fms+9/ebo+9/smierte+9 5b!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...