Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] eu vs korea

VertOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak po meczach?

moim zdaniem xPeke i inny support było by sweet... sory ale Alex Ich lekko przegrywał, nawet nie lekko tylko bardzo. co do EDwarda to ... po picku tresha byłem pewien że mecz jest EU... Szczerze to jeszcze gorzej niż blitzem

a wy co myślicie ?

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Mógł by ktoś napisac cos o tym meczu? Bo po niesamowicie gównianej grze ze strony NA (0/6 Ryze, Dyrus chyba nie kontaktował, bo tak odpierdalał na Topie) zrobiłem ragequita.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

no więc w pierwszym meczu Prox robił taką kose evką w jungli że oni nie mieli szans. jeden głupi fight, puzniej drugi i papa....

w drugim meczu za bardzo alex i solo, nie pamietam kim grał - nafeedowali diane... eliska to...

sory ale jak ammumu się nie gra to tryndą, BA, na midzie tymbardziej nie

...

ALEX LOGIC

peke wziąłby kassadina i replay z IEM xD

Opublikowano

Nie ma co ukrywać korea skopała dupe EU głównie za sprawą lee sina i ryza(Shy). To co odwalił alex w 2 meczu to był śmiech na sali ale za to Dajmond miał dobry dzień. Gdyby na miejscu alexa był peke to byłoby jeszcze gorzej.

Takie moje zdanie ;D

starcraft-2-logo1.png

Opublikowano

@up - mylisz się

oglądam obu panów i latwo jest zobaczyć iż alex ich jest lepszy, lecz jego kozackie gry są w kratke... xPeke ma równą formę i jak zepsuje w jednej akcji to zaraz i tak to naprawi - Prawie jak nasz Czaruś ;>

Opublikowano

Jak by był peke za alexa nic by to nie zmieniło ,alex w 1 grze grał dobrze 2 gry nie będę komentował.Mogli zbanować lee sina w 2 grze.Diamond zagrał bardzo dobrze

Opublikowano

ja mysle, rze eu wygra bo sami pro gejmerzy aleksich damond edwart i wogule pro lepsi sa zapomniałem dodac ze nawet niexle grali ale santvicus zle sie rikalowal i przegrali 2 mecz przez niego zal pozdrawiam
destroyer09 :)

Opublikowano

ciekawi mnie co by było gdyby diamond prox oddawał fragi lainerom a nie sam je brał

no sory ale jednak linia jest ważniejsza w tf niż jungler, chyba że fragi ma brać support

Opublikowano

@up chyba że tym junglerem jest Eve, akurat tego mi nie żal, bo nafeedowana eve robi więcej niż taki kennen. No niestety rozczarowałem się, ale może to i przez to, że nie trenowali razem (ze względu na wizę (czy jakoś tak) sOAZA)

A co do Alex Icha w drugim meczu - wczesna śmierć - został w tyle i nie wrócił.

Aha i jak teraz sobie przypomnę to widziałem alex ich trenującego tego tryndę na smurfie (te same runy, build no i w koncu kto chodzi na challengerze ad trynda na mida?) I wierzcie mi, robił gorsze rzeczy w tamtym meczu :P

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...