Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dead Island Riptide

xNizoNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, w tym temacie chciałbym porozmawiać o nowym Dead Island Riptide. Grę zakupiłem kilka dni temu i wydaje mi się, że zbyt wiele rzeczy się nie zmieniło. Co prawda dodali nową postać i jakieś tam jeszcze duperelki, ale poza tym to nic specjalnego - Po prostu DLC. Co wy sądzicie o nowej post-apokaliptycznej grze ?

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Nie wciąga mnie już tak jak pierwsza część, która była genialna i przeszliśmy ją z kumplami na COOP kilka razy. Czegoś jej brakuje. Czegoś co trudno opisać. Po prostu tego CZEGOŚ. :)

Opublikowano

Bug* Island Riptide. Ten dlc to śmieć ma tyle bugów że, aż sraczki idzie dostać. Jedyne co dobre to grafika i zabawa w kooperacji, bo grając samemu jest nudno, taka monotonia sama.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jest jak sie wypowiadaja Neokidy... Niegrali i juz komentuja... Ja grałem przeszedłem 3 razy i Bugi to chyba tylko w Cracked masz albo wersje wyjedynkowaną

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Mi osobiście gra się podobała (już przeszedłem xD). Bardzo fajnie zrobiona szczególnie nowa postać i fabuła :> Choć nie grałem w pierwszą bo nie było jednak czasu a troche oglądałem nie wiele się zmieniło...

Opublikowano

Tak jest jak sie wypowiadaja Neokidy... Niegrali i juz komentuja... Ja grałem przeszedłem 3 razy i Bugi to chyba tylko w Cracked masz albo wersje wyjedynkowaną

Neokid? Neokidem to może i ty jesteś...

@top

Grałem, i przeszedłem. 0% fun'u na singlu, po prostu monotonia, a fabuła się gryzie z akcją. Lepiej w kooperacji wtedy chociaż jest fun z rozjebywania trupów na kawałki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ludzie ogarnijcie sie to jest kontynuacja 1 czesci wiec nie pierdolcie

grafa ladna postac tez nie lubicie grac to nie grajcie nie oceniajcie jak pograliscie kilka min/godzin to nie gra na 1 dzien tu sie robi misje poboczne tez a nie ...

Opublikowano

Nie opłaca sie bo:

-same bugi

-bardzo podobne do Dead Island (1)

-prawie nic nowego

Opłaca się bo:

-ładna grafa

-mordor zombie !

Opublikowano

Praktycznie żadnych zmian nie ma tylko nowa postać,inna wyspa,łódki są ;D

No i oczywiście coś czego nie było w pierwszej części to jaskinie ;x ale to zero ;f

To tyle ode mnie :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Mi się zdaje że to normalny DI tylko że z końcówką Riptide ale nawet fajna cześć niż pierwsza.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Każda część/seria tej gry jest świetna, te chordy zombiaków i można się bawić bez końca, ale pierwsza część lepsza.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...