Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S4- warto?

Warto?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Warto wydac kase na S4?

• Tak
      3
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S4 jest lepszy od s3 oczywiscie, cena 2,5k odstrasza ale jezeli s3 ci sie nie podoba, masz kase i chcesz s4 to bierz - bo to bdb telefon

image.png 

Opublikowano

No wiesz . Zly moze nie jest. Nie chodzi mi za bardzo o cene tylko bardziej czy warto. Nie patrze na cene w tej chwili tylko chce zobaczyc czy ze wzgledu na funkcje itd mam go kupywac. Juz na allegro bez simlocka bialy jest za 2,1 Zanim kupie go to do 2tys dojdzie .

Opublikowano

Mowisz o tym ze sie predzej rozwali . Czy glupio wyglada bo ma plastik?^^^

I to i to, trzymając HTC One masz wrażenie, że trzymasz telefon właśnie z tej półki cenowej z jakiej jest, a galaxy S4 może jest cały plastikowy

Opublikowano

Według mnie S4 to ogromny niewypał. Topowy model od Samsunga, a więcej chyba w nim wad niż zalet. Są problemy z wyświetlaczem, bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma około 5h (a chyba nikt nie wyda 2k na urządzenie, którego używać będzie do pisania smsów i dzwonienia parę razy dziennie), bardzo mało dostępnej pamięci dla użytkownika (jak na taki telefon), nie można znacząco przybliżyć tekstu podczas przeglądania internetu, więc kliknięcie mniejszych linków będzie problemem dla osób z większymi palcami. Za tę cenę możesz dostać o wiele lepszy smartphone, m.in. wymieniony wyżej HTC One, który bije S4 na głowę i jeszcze troszkę.

Opublikowano

Czyli wyszukujac na internecie na mpcforum tematu w ktorym jest tekst to nie powieksze go tak?

@ jak myslicie kupywac go czy czekac na note 3?^^ . Wydaje mi sie ze bledy z bateria to pewnie dlatego ze coraz wiecej cali to wiecej energi bierze:)

Opublikowano

a co polecacie czekac na note 3 czy go brac

Note 3 nie będzie wielkim przeskokiem. Ekran nie będzie Full HD, a procesor, także wiele się nie zmieni. Za nie długo wyjdzie S4 Mini i polecam na niego czekać. Zresztą, jeśli nie jesteś prezydentem U.S.A., albo szefeb CBŚ, to taki telefon nie jest ci potrzebny, chyba, że jesteś programistą i poczekasz na premierę Tizen'a i masz zamiar tworzyć aplikacje do niego, to jeszcze ewentualnie, ale tak? Non sens

Opublikowano

Moim zdaniem S4 to bardzo fajny i nowoczesny telefon.

Dużym plusem jest sterowanie gestem , mową , bardzo szybki procesor , dużo pamięci,

Opublikowano

Moze czekac na note 3 wtedy moze polepsza baterie ale atpie jezeli chca 6 cali a czym wiekszy wyswietlacz to wiecej energii tak samo z full hd jak zrobia . Potrzyma pewnie tyle ile s4

Moze czekac na note 3 wtedy moze polepsza baterie ale atpie jezeli chca 6 cali a czym wiekszy wyswietlacz to wiecej energii tak samo z full hd jak zrobia . Potrzyma pewnie tyle ile s4

Opublikowano

Uzytkowalem s4 jeszcze przed wypuszczeniem go na rynek (kontrakt samsung nederland c.o) i ma on moim zdaniem tylko 2/3 wady 1 z nich to tylna klepka szybko sie rysuje oraz jest hymmm ? Z jebanego wynikającego sie plastiku ! 2 wada to koszt naprawy telefonu po ok. 40 dniach posiadania s4 spadł mi z bratu na płytki i pękł ekran naprawa kosztowała mnie prawie 500zl ! A dokładnie 478zl -.- 3. Overhead nie wiem czy tylko moja s4 sie tak grzeje ale raz miałem ja w kieszeni i poprosu tak Pazyla ze myślałem ze nie wytrzymam i wyciagnelem go gdy odblokowalem telefon na środku ekranu pokazał sie biały rozblysk ! Moim zdaniem jeżeli chcesz solidny telefon to polecam Xperia z z nowym softwarem !(koniecznie nowym bo stary moze wywołać hard bricka) a jak chcesz samsunga i 5" ekran to polecam ! Mam wersje 4 rdzeniowa lecz mój brat posiada 8 rdzeniowa i różni sie 3k wiecej w benchmarku.

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Hmmm wiesz z tego co wynika nie tylko ty na przegrzewanie sie skarza. Wiecie moze zaczekam nie wywale na niego 2,5 - 2 tysiecy zloty Zeby byl niedopracowany . Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...