Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Vayne

Kusalin

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na samym początku napisze Ci ,że jesteś idiotą który myśli ,że jak napisze będzie hejt to jest fajny ......

Opublikowano

Dzięki że tutaj zajrzałeś.

hah i go zgasłeś a co do ss'a to ladnie widze z brazu zaraz wychodzisz farma i build dobry ale rzadko sie zdarza ze supp 0 feedow w brazie takze tez gratki co tu duzo gadac wycarrowałeś ladnie

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Dzięki wielke, co do naszego suppa to zadał więcej Dmg'a od Skarnera :)

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Skarner nie jest od zadawania dmg, on ma wejść w środek i złapać na ulcie najbliższą papierowatą osobę. Po za tym Thresh ma w miarę potężny dmg...

Mimo to gratki, ale na bronzie to jednak nie jest to trudne... :) Życzę srebra. :D

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

ładne staty, widać, że noobki w Twoim teamie ;p pewnie mainujesz vayne jak masz takie staty, ja ledwo moglbym takie na normalu wyciagnac a co dopiero na rankedzie... no ale coz gratz i powodzenia B)

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim, a co do hejtu to chodziło mi o to że jestem w bronzie a wiem jak ludzie na to reagują.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

BĘDZIE HEJT noob z brazu wygral vayne i mysli ze jest jakims bogiem tej gry wbij golda to pogadamy o poziomie jeszcze pl w nicku jak prawdziwy polaczek pewnie wszystkim przegrywasz gry a ta gre to ci brat starszy gral

Opublikowano

BĘDZIE HEJT noob z brazu wygral vayne i mysli ze jest jakims bogiem tej gry wbij golda to pogadamy o poziomie jeszcze pl w nicku jak prawdziwy polaczek pewnie wszystkim przegrywasz gry a ta gre to ci brat starszy gral

hah pokaż swoje staty na vayne noobasku to pogadamy

pfdfs1.jpg

Opublikowano

hah pokaż swoje staty na vayne noobasku to pogadamy

Czuć patologie

GZ troszke bulid " nie w moim stylu", ale ogółem gz mimo bronzu :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie ma to jak się chwalić statystykami z Brązu. Pokaż jak grasz na normalu, a nie.

Jeszcze tylko quadre zdobyłeś...

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...