Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy OwnSerwer masz juz IS ale moim zdaniem lepiej doplacic do Craftserve i miec lepszy hosting, takie moje zdanie

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

A lepiej wydac kase na own i tam serv robic czy exone a potem miec trudnosci z is? :D

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

A lepiej wydac kase na own i tam serv robic czy exone a potem miec trudnosci z is? :D

Chyba lepiej i łatwiej będzie na ownserwer :P

Opublikowano

Weź MineServ.eu - Jest ItemShop by Jebanany - Konfigurujesz bez znajomości PHP :D

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Niewiem czy OwnSerwer masz juz IS ale moim zdaniem lepiej doplacic do Craftserve i miec lepszy hosting, takie moje zdanie

Tu bym się nie zgodził bo jeżeli planuje serwer powyżej 40 slotów to craftserve po wycofaniu glassów nie ma dla niego odpowiedniej oferty ;p więc wtedy lepszy jest dedyk na OwnSerwer ;)

Opublikowano

Ja kupowałem na Disconnect. Dlaczego ?

Mają wysokie stawki sms

I mają item shop

I mało lagów było przy 20/20

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ownserwer nie daje żadnych dedyków na serwery. Zapamiętajcie to sobie.

Nie polecam ci ownserwer ponieważ miewa on ostatnio lagi, support nie odpisuję ogólnie ten hosting podupada.

Z mojej strony jeśli chcesz mieć dobrą maszynę i darmowy itemshop to polecam ci Disconnect.pl

Opublikowano

Ownserwer nie daje żadnych dedyków na serwery. Zapamiętajcie to sobie.

Nie polecam ci ownserwer ponieważ miewa on ostatnio lagi, support nie odpisuję ogólnie ten hosting podupada.

Z mojej strony jeśli chcesz mieć dobrą maszynę i darmowy itemshop to polecam ci Disconnect.pl

Co ty za bzdury opowiadasz?Przecież mają serwery dedykowane http://www.ownserver.pl/index.php?opcja=tresc&openp=127 do tego jeszcze ich oferta jest jedną z najlepszych i zostawia w tyle większość hostingów (przykładem jest chociażby oferta mineserva chcącego za maszynę z 8G ramu 200 zł a ownserver za tyle samo chce 170zł do tego dorzuca 512 slotów TS gratis).Miałem u nich kiedyś 40 slotowy serwer i byłem zadowolony (kontakt z ich ekipą na 6+) a jeżeli chodzi o lagi to jest to twoja wina bo jak wpychasz na serwer z 60 pluginów to się nie dziw że te lagi masz -,-
Opublikowano

Tak, posiadają, lecz moim zdaniem jest kiczowaty.

Chcesz pogadać? Zapraszam na ts'a: --- Nasza strona: ---

Zapowiedź serwera McAir: klik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...