Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ezreal Skin

Wooozie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam tutaj pytanie skierowane głównie do graczy grających na PBE, lecz nie tylko.

W niedalekiej przyszłości zamierzam kupić sobie jakiegoś skina do Ezreala. I nie wiem co wybrać spośród Pulsefire Ezreala (Cybernetyczny Ezreala) albo TPA Ezreala, który dopiero wyjdzie.

Używając SkinHacka grałem już Pulsefire i mi się dość podoba, jednak to, że TPA Ez będzie limitowany ciągnie mnie do niego. I ma fajną rękawiczkę ^^

Jeżeli chodzi o cenę to nie robi dużej różnicy.

Ostatecznie moje pytanie to: Który skin, wg. Was, drodzy użytkownicy forum, jest lepszy - Pulsefire Ezreal (Cybernetyczny Ezreal) Czy TPA Ezreal, który będzie dostępny już na dniach?

Opublikowano

tpa ez będzie limitowany? ja myślałem że to będzie jak z runar levelem, czyli na stałe, lol. btw, pulsefire

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Oczywiście, że Pulsefire, TPA to gówno, zmienia kilka rzeczy.

Co prawda pulsefire jest x4 droższy, ale się opłaca.

Opublikowano

TPA nigdy w życiu.

Jeśli podoba Ci się pulsefire, to bierz. Nie jest zły, ale mi osobiście nie za bardzo się podoba. Według mnie fajny jest Frosted, czy też Explorer Ez. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Na tą chwile Pulsefire jest lepszy ale patrząc na dłuższy okres czasu tpa o wiele lepiej się spiszę ;). Za rok nowi gracze będą mogli zazdrościć skąd taki skin o co w sumie w tym wszystkim chodzi. Natomiast Pulsefire jest dość popularnym skinem więc pod moim kontem jest to dla mnie najczęściej spotykany skin i nie kupiłbym go w życiu za taką sumkę :)

Opublikowano

Ezreal Odkrywca <3333 najlepszy skin dla eza :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Frosted według mnie jest zbyt mainstreamowy, a Explorer jakoś zbytnio mi się nie podoba.

Do TPA ciągnęła mnie tylko jego fajna rękawiczka i to, że jest limitowany. Jednak to nie wystarczyło i zdecydowałem się kupić Pulsefire. Jestem zadowolony z zakupu, dziękuję forumowiczom za wskazówki.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...