Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus Czao.pl [Trick]

Mrmarcino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Odkryłem ciekawą rzecz na tym privie.

Mianowicie, 2 Triki/Bugi

Trik 1

Idziemy na wyprawe. Klikamy na jakiegoś potwora (musimy mieć premium) I przeglądarke Opere,

klikamy prawym przyciskiem myszki, gdy trwa walka, Odśwież co > Inny czas > 3 sekundy

i możemy odejśc (pakujemy wszystko w wytrzymałość) żeby nie musieć sie leczyć

Trik 2

Darmowy Vip, Kupujemy vipa za 10 rubinów, A potem klikamy ciągle KUP na vipa 30 dni, Vip będzie

sie nam dodawał ciągle, i nie kończył sie.

Zapraszam na

Czao.pl - Super Priv do gladiatusa.

Trik 3

Możesz walczyć na innej mapie, tzn ( z innym mobem )

w bardzo prosty sposób. Mając 57 level, walcze juz na mapie od 60 i daje mi to dużo złota.

Jak wykonać taki trick?
http://czao.pl/mapas.php?id=17

w ID=17 zmieniamy na np ID=18 / ID=19

I zmiena nam na innego potwora, który jest nie dostępny.

mam ID=16 i ID=17 nie jest odblokowane, a jednak z nim walcze

co daje mi 30k zysku.

Opublikowano

Słabe informacje :D

Czao.pl nie jest pod opieką, tworzony jest nowy priv na nowej domenie w pełni profesjonalny i identyczny jak oryginalny gladiatus, różnice można bedzie zobaczyć tylko w kodzie pewnie... czyli nie widoczne dla oka graczy...

Więc podsumowanie, fajnie to napisałeś, i fajnie że poświęciłeś swój czas, ale niestety na marne, bo tam nie opłaca się grać bo jak widzisz nic się nie dzieje.

Opublikowano

Słabe informacje :D

Czao.pl nie jest pod opieką, tworzony jest nowy priv na nowej domenie w pełni profesjonalny i identyczny jak oryginalny gladiatus, różnice można bedzie zobaczyć tylko w kodzie pewnie... czyli nie widoczne dla oka graczy...

Więc podsumowanie, fajnie to napisałeś, i fajnie że poświęciłeś swój czas, ale niestety na marne, bo tam nie opłaca się grać bo jak widzisz nic się nie dzieje.

Chciałbym pograć na Privie, z 5-10x Większym xp'em jak i zarówno złotem. Jeżeli ten priv co teraz się tworzy będzie mial takie zalety, z chęcią zagram.

Napisałem bo lubię grać, i nie lubie dużo tłumów, grających ;P

Admin Cienia
Opublikowano

Ty to masz zapłon, to jest stare jak świat i znane już zza czasów :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ten 3 trik nie działa

Trik działa. Ale jednak Admin serwera, usunął ID=19 i trzeba czekać aż naprawi nowy loch, póki co działa chyba do 18 lub 17

Admin Cienia
Opublikowano

PS, to nie jest trik tylko BUG w grze, innymisłowy błąd w oprogramowaniu, skrypcie, za korzystanie z takich błędów admin powinien banować wszystkich co do jednego :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...