Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] daily draw

cheero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz 2gi dzien nie moge losowac kart, jak wchodze w DD pokazuja mi sie karty za 500f. Wie ktos ocb z tym?

Potwierdzam mam to samo.

Opublikowano

Mam też to samo chociaż wczoraj mogłem losować to dziś powinienem ponownie losować,a tu zonk pojawiają się karty (daily draw),ale płatne.

Napewno nie jest to winna przeglądarki typu usunięcie cookie itp.

Gdyż u mnie wszystko automatyczne i tak po kilku minutach wszystko usuwa,także błąd jest u nich.

Opublikowano

Mnie też już dwa losowania ominęły :angry: A już myślałem że ktoś na moje konto sie dostał i robi to za mnie :D

Opublikowano

U mnie również taki problem występuje niestety ....
Błąd u nich napewno myślę, że poprawią to z czasem ;]

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Tez się zdziwiłem że nie mam losowań, jak by ktoś losował za mnie ale jak wy macie też problemy to wina ich strony

A kto wie, może koniec z darmowym losowaniem ??

Opublikowano

Pozostało teraz czekać aż naprawią ten błąd w każdym bądź razie jest już to zgłoszone do supportu.

Opublikowano

Też macie cały czas 17h? Wczoraj 2 razy sprawdzałem i zawsze miałem 17h pozostałych + ilestam minut

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Też bangla. Tylko chamy żadnej rekompensaty nie dadzą ...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...