Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto grać.

Rapsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zastanawiam się czy grać w LoLa. Jestem dobrym graczem i zastanawiam się, czy nie stworzyć nowego konta i zacząć tam grać. Czy warto wydawać na LoLa pieniądze, np. 40 PLN/miesiąc. I czy warto masterować jedną postać.

Opublikowano

Po co tworzyć nowe konto, przecież na obecnym masz za pewne 30lvl, jakieś skórki i runy

Wydawanie pieniędzy na lola to własny wybór, ponieważ wydanie RP na cokolwiek nie daje przewagi nad graczem, a jedynie skórki wygląd itp.

Moim zdaniem dobrze jest masterować jedną postać, ponieważ wtedy mamy szanse wycarrować gre, zawsze trafiamy skill shoty itp. dzięki temu wygrywamy więcej gier.

Opublikowano

Nie rozumiem pytania. Jesteś dobrym graczem lola ale zastanawiasz się czy w niego grać? Tzn. że grałeś czy nie?

Nie opłaca się masterować jednej postaci bo na innych postaciach będziesz lamił +twoja główna postać może dostać bana na rankedach.

Co do kasy to zależy - wg mnie za rp opłaca się kupować tylko skórki (zbierając na postać musisz trochę pograć dzięki czemu +10 do skilla)

Opublikowano

Ja tez nie rozumiem pytania. Piszesz ze jestes dobrym graczem i czy oplaca ci sie zalozyc konto? WTF?

Wd. mnie nie oplaca sie masterowac jednej postaci, juz bardziej linie, chociaz to tez moze nie wyjsc bo na rankedach zalozmy ze jestes miderem a tu jakis typek wyskoczy z mid or feed i musisz oddac mu linie bo inaczej gra zazwyczej konczy sie porazka...

A jezeli chodzi o kase to za nia mozesz kupic skorki i postacie, ale nie daje ci to przewagi nad normalnymi graczami, wiec to kwestia wyboru ;)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Pytanie jest dla mnie niejasne, jeżeli chodzi o to, czy warto grać w lola i wydawać na niego pieniądze to to już jest osobista opinia.

U mnie pieniędzy nie brakuje, wydawanie kasy na skiny daje mi więcej funu niż granie nimi. A, że jestem no-lifem lola odkąd zacząłem w niego grać (bo nie każdy przeciętny gracz wbija 30lv w 3 tygodnie gry) to też uważam, że warto w niego grać.

Masterowanie jednej postaci nie ma sensu. Możesz masterować jedną linię, tak jak już ktoś wyżej napisał, jednak jeżeli nie grasz ze znajomymi full premade (drużyna) to może się nie udać, bo jest mnóstwo debili którzy grają np. tylko na midzie i na żadnej innej pozycji nie potrafią grać (przepraszam za określenie, ale jeżeli ktoś gra na midzie tylko dlatego, że nie potrafi być adc/supportem to jest dla mnie zwyczajnym debilem i powinien przestać grać w tę grę).

Jeżeli chcesz poznać osobiste opinie userów, to moja odpowiedź jest taka: To, czy warto grać w LoLa zależy od tego, czy masz na to czas i chęć, a to, czy wydajesz/będziesz wydawał pieniądze zależy od tego, czy masz inne, ambitniejsze cele czy nie, a masterowanie jednej postaci/linii nie ma sensu.

Opublikowano

Nie rób smurfa! Ostatnio jak expiłem konto kolegi (on nie miał czasu) to szlag mnie trafiał gdy widziałem sorake full ad i vi full ad wygrywali gre bo przecież świetny team uciekał gdy soraka miała 100 hp a reszta mieli full hp. Do tego vi 83/15 wbijała się w 4 a oni sobie stali. Rozumiem kurwa, że to nowi gracze ale to raczej kuźwa jest logiczne, że jak widzisz słabą postać ze 100 hp a ty masz full to trzeba ją kurwa zabić! Albo spierdalać gdy kurwa widzą nafeedowaną full ad vi. To jest kuźwa gorsze niż drewno XXIV

Opublikowano

Jeżeli chcesz widziec co chwile na czacie noob ks report,mid lub afk wyzywających sie co chwile polaczków itd to graj,kasy raczej nie wydawaj bo już lepiej kupić konto na allegro wyjdzie taniej,granie jedną postacia znudzi cie,banik na rankedzie i co robisz...

Opublikowano

Tak warto maszerować. I jak lubisz skiny itd why not. Na mnie mowio rpkid

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...