Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kampania

Ryuozaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! mając 6 lvl, grając nekropolią mam problem z zrobieniem jednej z misji kampanii. Czy to normalne? Próbuję dosłownie wszystkiego, ale ten bot (Przeciwnik z kampanii) ciągle sypie jakimis kartami, zastawiając się w pewnym momencie w każdym miejscu, nie dając do niego dojsc i zwyczajnie wydaje mi się że jest potrzebne stworzenie specjalnie decku pod niego z jakimis 100 stworami żeby cokolwiek zdziałać. ._.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Osobiście polecam złożyć inferno na tego typu "przeciwnika" (nawet wiem o którego ci chodzi) ponieważ posiada "masowa palenie" które na tego typu bota doskonale działa :)

Opublikowano

Osobiście nie mialem żadnego problemu na mniejszym lv. (gram przystanią),

Tak jak up talia z masowymi paleniami i wygrywasz

.

Opublikowano

Uhm, myslałem że można to wszystko zrobić na niskim lvl. Ale skoro mówicie że mam poczekać ,to tak zrobię, ale jak tak patrzałem na forum to 'zrób kampanię', nikt niestety nie wspomniał że wymaga to takiego przygotowania :D

EDIT: Temat do zamknięcia, ale jeszcze tylko szybkie pytanie zanim zostanie zamknięty : Jaki jest optymalny lvl na którym Wy zrobiliscie kampanię ? :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Ja zrobiłem całą na 3 poziomie oprócz tej ostatniej misji. Trochę się namęczyłem z Nergalem, lecz w końcu go pokonałem. A tą ostatnią misję to mi przeszedł ktoś inny z 1000 elo xD.

Opublikowano

Spokojnie da sie zrobić całą kampanie nekropolią. Ja osobiście byłem kompletnym nowicjuszem i nawet te trudniejsze misje udało mi sie po 3 próbach zrobić. Zastanów sie czy możesz coś lepiej rozegrać.. jakie karty najlepiej wystawić i wkońcu Ci sie uda :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...