Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opera.

RiduŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam przeglądarki takie jak : Mozilla, Opera i Exploer.

Korzystam z Opery ponieważ dla mnie to najlepsza przeglądarka i fajny wygląd.

Lecz jedyna wada tej przeglądarki to Zacinanie (może u mnie).

Ale mam wielki problem. Czasami jak np. otworze YT i MPC to mi laguje tak OPERE na 30sec-1min.

Wkurza mnie to bardzo...

Szybkosc Internetu ~ To nie to bo Mozilla ladnie chodzi.

Co jest

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Posciągaj starsze wersje Opery i zobacz czy dzieje się to samo. Może najnowsza wersja jest niekompatybilna z twoim kompem, albo cuś innego : P Odpisz jaki efekt.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Pobierz Google Chrome - jest dobrą przeglądarką dla programistów, z którą nie masz problemów, jeśli otworzysz 4-5 kart. Przy 15 już trochę gorzej niż Opera, ale i tak ogółem Chrome wygrywa. :-)

Opublikowano

@up

tylko że on w temacie prosi o pomoc w Operze, a nie szuka nowej przeglądarki... to duża różnica.

@topic

zrobiłeś co napisałem? jakiś efekt?

by Valky

Opublikowano

Niezdecydowany jesteś. Jak masz najnowszą to sciągnij starsze, jak masz starszą to sciągnij najnowszą. Tak w ogóle usunałeś najpierw ciasteczka i historie?

by Valky

Opublikowano

Niezdecydowany jesteś. Jak masz najnowszą to sciągnij starsze, jak masz starszą to sciągnij najnowszą. Tak w ogóle usunałeś najpierw ciasteczka i historie?

Tak.

zaaktualizuje i zobacze.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

To na odwrót ^^ pobierz najnowszą. Spróbuj też wyczyścić ciasteczka, historie itd.

Po jaki chuj?

To nie wina przeglądarki bo masz syfy na kompie, skan ccleanerem i po sprawie, a jak nie pomoże to spybotem.

Opublikowano

Po jaki chuj?

To nie wina przeglądarki bo masz syfy na kompie, skan ccleanerem i po sprawie, a jak nie pomoże to spybotem.

Dasz download na PW ? Dam like x5.

Druga sprawa, tak to prawda mam syf bo od kupna kompa nie mam antywirka bo kupilem od kumpla, nie skapalem się i to mnie dziwi.

Dzisiaj pobrałem Antywirka do Windowsa i oczyszcza już ponad godzine i pewnie bedzie ok. 3 ;/

Mam syf i to wielki.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...