Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexus 7 czy Tab 2 7.0

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze: nexus 7 czy tab 2 7.0? Chce tablet do gier,neta i multimediow. Jutro kupuje i nie wiem co wybrać.

Opublikowano

Do gier i multimediów na pewno lepiej sprawdzi się Samsung Galaxy Tab 2. Nexus 7 jest bardziej do "odbierania danych", spraw biznesowych, itp.

Opublikowano

Np. Modern Combat 4, Gta VC i nfs most wanted wejdą na maksymalnych? I czy da się wgrywać gry na sd,bo słyszałem, że 8Gb wbudowane daje tylko 4Gb,na którym gry sie tylko tutaj instaluje i jego pliki

Opublikowano

Np. Modern Combat 4, Gta VC i nfs most wanted wejdą na maksymalnych? I czy da się wgrywać gry na sd,bo słyszałem, że 8Gb wbudowane daje tylko 4Gb,na którym gry sie tylko tutaj instaluje i jego pliki

Na luzaku pojda na maxymalnych a co do pamieci to nie wiem zawsze mozna costam poczarowac jak to z androidem na xda_forums masz tutki

Opublikowano

Ooo,bo nexus kosztuje 899, a tab 2 7.0 699? Na pewno na full wejda? Niech wypowie się posiadacz taba 2 7.0.

Bo już chcę Nexusa, zbierałem od grudnia. Myślę, że Nexus to dobry wybór i jutro ide do media expert po niego <D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...