Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z włączaniem.

Pikok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Michał i chciałbym przedstawić mój problem. Otóż jest tak iż odpalam sobie grę i widzę ikonkę ładowania na kursorze i po ładowaniu gry tak po około 3sekundach nic się nie dzieje tak jakby nigdy nic, w procesach też nic. I moja prośba polega na tym zeby to naprawic jest jakis sposob by przywrocic dzialanie ?

Opublikowano

Spróbuj odpalić grę za pomocą administratora lub z inną zgodnością (Prawy przycisk myszki na ikonę ->Właściwości -> Zgodność, i tam wybierz windows xp service pack 3) Można wiedzieć co to jest za gra ? Możliwe, że coś z plików się nie zainstalowało. Podaj tytuł gry poszukam w google.

Opublikowano

Lub zrób tradycyjny re-instal gry zawsze może pomóc ;)

@PS.Oryginalna gra czy piracka wersja?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Spróbuj odpalić grę za pomocą administratora lub z inną zgodnością (Prawy przycisk myszki na ikonę ->Właściwości -> Zgodność, i tam wybierz windows xp service pack 3) Można wiedzieć co to jest za gra ? Możliwe, że coś z plików się nie zainstalowało. Podaj tytuł gry poszukam w google.

To jest XenoxMT2 (metin) i chodzi o to że jak odpalam to nic się nie dzieje i nie chce sie wlaczyc to co ty mi mowiles zebym zrobil to tez nie dziala ale powiem ze jak wlaczam tego launchera to pozniej w procesach jest to tylko ze wykorzystuje 60-70 K pamięci i tak dziwnie bo powinno więcej i to o wiele więcej jeśli to jest gra.

Aha i jeszcze coś nie wiem czy to jest wina zapory ale ją wyłączyłem i tak samo sie dzieje, albo podam inny przyklad np. AVG 2012 Antywirus to też nie działa jak chcę włączyć na pasku narzędzi by pozmieniac ustawienia i tez nie chce mi sie odpalic... :(

Opublikowano

Zainstaluj Framework 4.0 ponieważ xenox wymaga tego programu.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ale czy po tym .NET framework 4.0 to będą mi działać gry? A co do jednej gry którą jest Reservoir Dogs to przeczytalem uwazniej i ta gra chodzi tylko na XP i na 2000 a ja mam viste

Edit: Nie działa po tym Frameworku.

Opublikowano

Masz zainstalowane patche ? Już przedtem grałeś w tę gre, czy to pierwszy raz się tak dzieje ?

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Jakiś jedyny :) Oczywiście grałem w to wcześniej i chciałem grać chociaż myślę że wcześniej też się pojawil taki problem, czekaj zobaczę czy jakieś patche są moze to moj blad a nie gry.

EDIT: Ten serwer chyba nie istnieję od paru miesięcy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...