Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą cześć gry kupić?

Oskar121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. W sumie niedawno dostałem nowego kompa. Wcześniej grałem w cs:go, cs 1.6 i cs:s, Jaką grę mi polecacie? Black Ops 2, battlefiled 3 czy może jakieś starsze call of duty? I czy jest sens kupowania battlefielda bez premium?

Opublikowano

Jeżeli grałeś w CS 1.6 i Source, to polecam CoD4. Jeśli jednak najbardziej z serii CS spodobał ci się GO, to tak jak zaid mówił - CoD:BO2.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

BF3, a teraz lepiej poczekac juz na BF4

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Opublikowano

Ja polecam Cod jak wolisz szybszą akcje z mniejszym naciskiem na taktykę,ale jak wolisz mniej dynamiczną akcje z użyciem ciężkiego sprzętu,a w dodatku lubisz grę drużynową i rozgrywki taktyczne to polecam BF3 albo zaczekać na BF4.

Jak wybrałeś CoD to polecam albo Mw3 albo Bo2.

Ja obecnie gram w Mw3 na PS3 i mi się podoba,nadal jest dużo graczy i fajnie gra wygląda.

Podsumowując polecał bym albo Mw3 albo Bo2.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Polecam ci poczekać na Battlefield 4 lub Call of Duty Ghost bo Black Ops 2 to nie udana część pod względem Multiplayer.

Ja radze ci kupić Call of Duty Modern Warfare 2 według mnie najlepsza część

Battlefield 3 się bardzo szybko nudzi.

76561198063281899.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecał bym Ci poczekać na CoD: Ghost, jeżeli wolisz coś na teraz to jak najbardziej BO2, świetny dynamiczny fps. Jeszcze lepiej gra się na "zombie" jak mówili koledzy wyżej. Pozdrawiam :)

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...