Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DYskusja na temat kebabów(muzułmanów)

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zobaczyć co mają do powiedzenia urzyszkodnicy MPC na temat muzułmanów, tej zasranej plagi brudasów zalewającej powoli Europe.

Może i nazwiecie mnie rasitą ale nie nawidze tych brudasów, rozmnażają się jak króliki, niszczą kulturę, robią co chcą a jak im się ktoś postawi to lecą z płaczem do władz że ich dyskryminują, mój tatuś który pracował kilka lat za granicą(Belgia) mówił mi że tych gnid jest tam więcej niż belgijczyków.

Gdzieś widziałem filmik że żeby przetrwała nasza "cywilizacja" musi być tam jakiś współczynnik bodajże 2.1 lub 2.2 a w europie większość krajów owego nie ma więc wymiera a te gnidy przejmują sobie powolutku wszystko.Średnia polska rodzina składa się z rodziców i jednego dziecka a u muslimów jest 4-9 dzieci.Z tych 4 wychodzi następne 4-9 i nagle się ich robi miliony a nas jest coraz mniej.

Robią rozpierdolą, niszczą, grabią, gwałcą i są jebanymi nierobami.

Polecam do oglądnięcia:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x0ehhTJg344#!

Dziadek mądrze mówi.

Co wy o tym sądzicie?

Opublikowano
Czemu nie wyjebia oh na swojego kraju? Nie maja go ze musza dziady w europie rozplantawowac się?

Mają pojebana kulturę i są nierobami więc lecą do europy z nadzieją lepszego bytu i tu wykorzystują zasiłki i inne gówna żeby się opierdalać i żyć za free.W dodatku robią trzode w chuj.

Opublikowano

Moim zdaniem to zraza przez którą będziemy mieli przejebane.

Nie trzeba daleko szukać co ta Ich religia z nich robi.Dzisiaj dwóch Muzułmanów zabiło w Anglii żołnierza bo ich "buk" im kazał

Ale kebaby lubię szczególnie z surówkami i sosami :D

Opublikowano

Moim zdaniem to zraza przez którą będziemy mieli przejebane.

Nie trzeba daleko szukać co ta Ich religia z nich robi.Dzisiaj dwóch Muzułmanów zabiło w Anglii żołnierza bo ich "buk" im kazał

Ale kebaby lubię szczególnie z surówkami i sosami :D

Oryginalny Koran, autorstwa Allaha nei różni sie zbytnio od Bilbii. To sunny dopisane przez Mahometa sieją zamęt i są bardzo często nadinterpretowane, przez co jest jak widać.

Ogólnei co do samego Mahometa, to dziwi mnie, że Islam uważa go za największego proroka. Przeciez ten gościu miał kilka żon, z czego ostatnia, którą poślubił grubo po 50tce, miała 11 lat i z nią współżył.

Oczywiście, są NORMALNI muzułmanie, któzy potrafią się dostosować, ale niestety stanowią zdecydowaną mniejszość.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

To jest inna kultura i religia. W Polsce to się wszystko nie uda w najbliższym czasie, ponieważ jest tam tragiczna polityka i rząd (macie jeden ich plus). Mieszkam zagranicą, więc mam codziennie do czynienia z Islamem. Jestem polakiem, dość dobrze zbudowanym, więc nie martwię się oto, że mi się coś stanie, bo to raczej oni chcą wszyscy się ze mną "przyjaźnić", a nawet "jeść z ręki." Jeżeli znajdzie się sposób, to można z tym wszystkim wygrać, ale trzeba być najpierw inteligentnym. Nie każdy Marokańczyk czy Turek jest taki sam, jak to myślimy. Niektórzy są naprawdę OK i mają jakieś konspiracje na przyszłość, chociaż nadal wierzą w Allaha. Nikt im tego zakazać nie może, tak samo z ich przylotami do Europy. Musimy się z tym jak na razie pogodzić, bo na walkę jest już za późno - w zachodniej europie.

Opublikowano

Oryginalny Koran, autorstwa Allaha nei różni sie zbytnio od Bilbii. To sunny dopisane przez Mahometa sieją zamęt i są bardzo często nadinterpretowane, przez co jest jak widać.

Ogólnei co do samego Mahometa, to dziwi mnie, że Islam uważa go za największego proroka. Przeciez ten gościu miał kilka żon, z czego ostatnia, którą poślubił grubo po 50tce, miała 11 lat i z nią współżył.

Oczywiście, są NORMALNI muzułmanie, któzy potrafią się dostosować, ale niestety stanowią zdecydowaną mniejszość.

Wszystko zależy od człowieka czy daje sobą manipulować itp .Nie było chyba jeszcze katolika który porwał samolot i chciał rozjebać go o wieżę :D

U nas najwyżej moherowe babcie siedzą gdzieś i bronią krzyża

Opublikowano

Wiadomo ze są normalni ale zdecydowana większość to totalne gnidy do odstrzału, juz wole mocherki które mnie regularnie co rano, co dzień wkurwiają jak jade do szkoły:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...