Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

połączenie online.

FaXck_You69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczne od tego :

Mam PS3 jak i Gta 4 ponad 6 lat, więc jestem raczej dość doświadczonym graczem.

W Gta mam nawet dość wysokie osiągi "strzeleckie".

Mówie o tym dlatego, ponieważ większość ludzi będzie mnie teraz uczyć jak się używa

tak owego "fona" w GTA 4.

A problem mam taki - Jakiś nie cały rok temu dołączyłem do polskiego klanu PLGang-...

Jest tam sporo członków, ale tylko i wyłącznie z jednym mam problem o połączenie.

A żeby było śmiesznie jeszcze około dwa miesiące temu z nim grałem bez najmniejszego problemu.

Wygląda mniejwięcej to tak. Od niego, czy też ode mnie same zaproszenia dochodzą koło 15 minut.

Kiedy już dojdą jestem cały uradowany i wgl. ale pojawia się następny problem... Kiedy próbuje

wejść na dany serwer, pojawia mi się napis "No Longer.." coś tam coś tam, w tłumaczeniu " za długo

trwa połączenie musze cię wyrzucić na Singla" coś takiego ( i to samo jemu ).

Nic w ciągu tych dwóch miechów z netem nie zmienialiśmy.

Warto dodać, że ja jestem z okolic pomorza a on z Hiszpani, może to ta odległość powoduje, ale

wątpie.

Tak w ogóle mój nick PLGang-FaXck_YoU

Licze na waszą pomoc :)

Pozdrowionka

Krzychu

Opublikowano

Zaczne od tego :

Mam PS3 jak i Gta 4 ponad 6 lat, więc jestem raczej dość doświadczonym graczem.

W Gta mam nawet dość wysokie osiągi "strzeleckie".

Mówie o tym dlatego, ponieważ większość ludzi będzie mnie teraz uczyć jak się używa

tak owego "fona" w GTA 4.

A problem mam taki - Jakiś nie cały rok temu dołączyłem do polskiego klanu PLGang-...

Jest tam sporo członków, ale tylko i wyłącznie z jednym mam problem o połączenie.

A żeby było śmiesznie jeszcze około dwa miesiące temu z nim grałem bez najmniejszego problemu.

Wygląda mniejwięcej to tak. Od niego, czy też ode mnie same zaproszenia dochodzą koło 15 minut.

Kiedy już dojdą jestem cały uradowany i wgl. ale pojawia się następny problem... Kiedy próbuje

wejść na dany serwer, pojawia mi się napis "No Longer.." coś tam coś tam, w tłumaczeniu " za długo

trwa połączenie musze cię wyrzucić na Singla" coś takiego ( i to samo jemu ).

Nic w ciągu tych dwóch miechów z netem nie zmienialiśmy.

Warto dodać, że ja jestem z okolic pomorza a on z Hiszpani, może to ta odległość powoduje, ale

wątpie.

Tak w ogóle mój nick PLGang-FaXck_YoU

Licze na waszą pomoc :)

Pozdrowionka

Krzychu

Mysle, ze to bardziej do dzialu konsol ;)

Ten post pasuje do tych 2 działów ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Ten post pasuje do tych 2 działów ;)

Pasuje do dwóch? Ale na konsoli nie masz instalacji GTA. Ani możliwości jego modowania więc ze strony gry nie ma prawa ci crashować czyli winna konsoli :x

Opublikowano

Pasuje do dwóch? Ale na konsoli nie masz instalacji GTA. Ani możliwości jego modowania więc ze strony gry nie ma prawa ci crashować czyli winna konsoli :x

No tak masz racje.

Ale ma problem z gta więc psize w tym dziale.

Wiem o co ci chodzi.

Może to wina jakiś serwerów?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Nie no, napewo nie wina serwerów, ponieważ próbowaliśmy już na bardzo wielu free mode deathmatche itp. Nawet próbowaliśmy się poprostu znaleźć na Bomb the base II myśleliśmy, że błąd z zaproszeniami, ale i tak się nie 'spotkaliśmy'

Normalnie już nwm jakby ban na Ip, ale to raczej nie możliwe,,

Dajcie już spokój gdzie ten temat powinien zostać napisany ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...