Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający TradeHack na XenoxMT2 i innych privach oraz GLOBALU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest akurat wyjątek, tradehack istnieje, ale nie jest nigdzie opublikowany, istnieje tylko do użytku osobistego, o ile ktoś jest tak zaawansowany, że go sobie zrobi :) Sam doświadczyłem kilku kradzieży tradehackiem, więc od tamtego momentu wierzę, że jest coś takiego :P

Sygnatura.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak TH. Za to jest pewien bug w grze, o którym mogą pamiętać tylko ludzie z czasów serwera globalnego "POLAND"(późniejszy Monastyr). Oczywiście nikt się nim nie chwali ;) Pozdro

Opublikowano

To jest akurat wyjątek, tradehack istnieje, ale nie jest nigdzie opublikowany, istnieje tylko do użytku osobistego, o ile ktoś jest tak zaawansowany, że go sobie zrobi :) Sam doświadczyłem kilku kradzieży tradehackiem, więc od tamtego momentu wierzę, że jest coś takiego :P

Nie masz dowodów, że takie coś istnieje na tą chwilę.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zobacz sobie spis modów na mpc i pisze nawet wyraźnie, że nie istnieje tymczasowo trade hack. Kiedyś wygasł już ten mod. Myśle, że już wiesz. Sam nawet pytałem czy jest taki mod. ;]

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...