Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre głośniki 2.1

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję głośników 2.1 z mocarnym bassem.

Z racji takiej że mój pokój ma mniej niż 10m2 mam nadzieję że znajdą się jakieś dobre.

Jeśli da rade chciał bym aby szyby w oknach zaczęły się trząść ale raczej w to wątpie ;p.

Mój budżet to około 300 zł. Szukałem jakichś ciekawych na necie ale tematy są z 2009+ a prawie żaden z 2013. Ceny się pozmieniały tak samo jak i głośniki.

Jedyny jaki wpadł mi w oko ( w.g mnie dobry ) to philips SPA 5300. Wielka tuba z fajnymi małymi głosniczkami. Jestem fanem Dubstap'a więc mam ochotę posłuchać sobie trochę głośniej :D.

W moich słuchawkach nie jest zbyt komfortowo słuchać mocnego basa, ponieważ nie są one wygodne :D + mają taki jakby szum jak są za mocno podkręcone.

To na tyle myślę że informacji wam wystarczy :D.

graphic.png
Opublikowano

jak lubisz bass to tamte będą takie sobie ponieważ mam subwoofer z 25w rms i trochę cienko grają bardziej bym polecił ci te:

Głośniki 2.1 Genius SW-G2.1 3000

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Głośniki które wybrałeś są dobre, mają dobrą jakość dźwięku i wygląd - ale to mniej ważne. Nie mają dużej mocy, więc bass nie będzie taki bardzo mocny, oraz sama głośność nie będzie powalająca.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jaki masz budżet na tą inwestycję? Jeśli chodzi o zestawy 2.1 to warto pomyśleć o jakiejś wieży bądź większy kaliber, czyli kolumny + wzmacniacz.

Opublikowano

Napisałem anoizm 300 zł. Jeśli potrzeba mogę jeszcze 100 dodać ale raczej wątpie.

W zasadzie mam sporo miejsca po prawej stronie / lewej biurka :D.

Dla tego jestem za bassem sporego rozmiaru + małe głośniczki na biureczko. ( wygląda to tak : po środku ekran 17 cali plazma, i po bokach 2 mniejsze głośniczki. A np. na ziemi subufer. )

JBC. nie zależy mi na wyglądzie tylko "efekcie".

graphic.png
Opublikowano

No powiem szczerze że rozmyśle ten fakt :D.

W uj drogie ale warte swej ceny na 50% mocy i z bassem 100% kartki lataja 6.6 ;D

Ciekawe jak by to wyglądało w moim pokoju :D mniej niż 10m2 ^^

graphic.png
Opublikowano

Weź np. Microlaby FC530 (lub taniej 330), może nie pasują do każdego wyposażenia, za to jakościowo jest na pewno lepiej od konkurencji

Możesz też popatrzeć na zestawy Modecoma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...