Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Newbie

Bambuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka dziś przeglądając forum zobaczyłem ten dział i coś mnie tkneło żeby sobie pograc w Dragon Ball'a

i potrzebuje kilku info

-skąd pobiorę grę ?

-jakieś potrzebne info na start postacie,czary itp

-wymagania sprzętowe

-gdzie gra najwięcej polaków

wcześniej grałem w dragon ball'a tylko wersje tibi i to pewnie jest wielka różnica więc proszę o wyrozumiałośc

Opublikowano

Skoro już powstał taki temat, to pozwolę sobie również zadać tu pytanie, do tych bardziej doświadczonych graczy ;D

Warto zagrać ?

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

jeżeli lubisz Dragon Ball to dobrze trafiłeś,tibia db różni się wszystkim od DBO,w DBO robisz poboczne questy jak i questy takie jak w anime np na wieży karim czy nawet 1 quest na chyba 4 lv jest taki że musisz iść znaleźć teleport i uratować songo małego ;p warto zagrać,sam dawno nie grałem,dziś zamierzam wbić ;p grajcie na S2 tam jest masa polaków,są Polskie gildie

Opublikowano

jeżeli

lubisz Dragon Ball to dobrze trafiłeś,tibia db różni się wszystkim od

DBO,w DBO robisz poboczne questy jak i questy takie jak w anime np na

wieży karim czy nawet 1 quest na chyba 4 lv jest taki że musisz iść

znaleźć teleport i uratować songo małego ;p warto zagrać,sam dawno nie

grałem,dziś zamierzam wbić ;p grajcie na S2 tam jest masa polaków,są

Polskie gildie

Dałeś porównanie tutaj do tibi, wiele słyszałem o tej grze, lecz nigdy w nią nie grałem i raczej nie zamierzam.

Chodziło mi raczej o bardziej szczegółowy opis gry, ponieważ od małego lubiłem oglądać db, ostatnio nawet grałem w db na xboxie i przeglądając to forum, właśnie ten dział przykuł moją uwagę, ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem o tym, że wypuścili taką grę jak dbo.

Jaka jest fabuła tej gry? Czy to jest kolejne mmorpg, gdzie chodzi o nabicie jak najwyższego lv i tworzenie jak najlepszego ekwipunku ?

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

Jaka jest fabuła tej gry? Czy to jest kolejne mmorpg, gdzie chodzi o nabicie jak najwyższego lv i tworzenie jak najlepszego ekwipunku ?

fabuły sam do końca nie przeszedłem wbiłem jak na razie 27lv HUmanem i 19 namkiem,grałem w to około 3 miechy temu,jak dobrze pamiętam przeszedłem jak narazie 3 questy fabularne,od 25 na UD czyli dungeony itp ;p warto grać ;p

zobacz sobie na YT dbo ;p warto zagrać ;p będziesz grał to napisz mi swój nick

Opublikowano

fabuły sam do końca nie przeszedłem wbiłem jak na razie 27lv HUmanem i 19 namkiem,grałem w to około 3 miechy temu,jak dobrze pamiętam przeszedłem jak narazie 3 questy fabularne,od 25 na UD czyli dungeony itp ;p warto grać ;p

zobacz sobie na YT dbo ;p warto zagrać ;p będziesz grał to napisz mi swój nick

Oglądałem filmiki na yt i choć to kolejne mmorpg, na które trzeba poświęcać masę czasu, żeby coś osiągnąć, to powiem szczerze że może być ciekawa ta gra. Widziałem tam masę różnorodnych skilli, jakieś zmiany w dorosły tryb życia, umiejętność latania itp, co z pewnością zachęca do grania, ale w oczy się rzuca od razu jeden minus - brak europejskiego klienta 8S

Ale mimo wszystko może zagram jak znajdę chwile czasu ;)

synganampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...