Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 Wybór postaci.

kokainowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć gre od nowa i sam nie wiem którą postać wybrać chciałbym żeby ta postać ogarniała sama Mp10 łatwo zabijała moby ale żeby nie była tak bardzo papierowa na eq dla niej moge przeznaczyć 1kkk więc myśle że to w zupełności wystarczy na wyposarzenie dla każdej postaci. Czekam na wasze propozycje :) Jeśli byście mogli prosił bym o opisanie postaci + i - bardziej mi to pomoże w wyborze. Z góry dzięki za podpowiedzi.

Opublikowano

1 000 000 000 golda. To wystarczająco dużo aby zbudować eq na mp10 . dla Barbarzyncy lub Monka . Napisz do mnie na pewno Ci pomogę .

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oczywiście, że Barba... Jakoś ja nie jestem przekonany co do Monka...

Monk z dobrą ilością DMG, + ze swoimi mantrami da rade ;)

6yxw.png

Opublikowano

Śmieszni jesteście.. Za 250kk zrobisz świetną postać - szamana z buildem ognistego nietoperza, rozwala mobki na MP10 w 3-5 sekund nie traci w ogóle życia :) proszę oto link do testu :)

Opublikowano

Ja polecam DH sam nim gram i ogarniam 2 akt na Inferno ;)

Ale Barba i Monk też dobrzy :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Monk. Za 1kkk nic nie kupisz w tej grze, musisz zebrać więcej złota. Mnich sam z dobrym eq robi mp10 ale to eq jest trudne do uzbierania jak do każdej postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...