Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hardcore

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Uważam, że HardCore.

Jak przedmówca, pvp się nudzą.

Opublikowano

@up a kto pisze, że to są niedopracowane serwery? A czy 'hardcore' lub 'pvp' to serwery czy typy serwerów?... Klasa pierwsza - czytanie.

Opublikowano

Lepszy na pewno jest tryb Hardcore. Pvp to kilkadziesiąt minut zabawy i koniec, wszystko ogarnięte i nie ma co się bawić. Jak ktoś umie w serwery Hardcore grać to ma zapewnioną dłuższą, lepszą i bardziej satysfakcjonującą zabawę. Nawet gdybyś zrobił serwer PVP, to nie zgarnąłbyś zbyt dużo graczy, bo jest wiele naprawdę potężnych serwerów, w które swoją pracę zainwestowało dużo ludzi. Gdyby ktoś chciał się pobić to by właśnie tam wszedł, więc jednogłosowo hardcore wygrywa.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Ja osobiście już nienawidzę serwerów hardcore, a jeśli chodzi o pvp to mialoby być to takie pvp ze survival i pvp ? : P Jeśli tak to raczej takie serwery ludzią też się już przejadły.

Opublikowano

Hardcore, wiecej osob przepada za tym trybem.. + Te Autorskie pluginy, Wysmienite.

itachikopia.png

Naruto to nie Gra, To Styl Zycia.. I Like Brutal !

Server Minecraft: f24.owncraft.pl:25032 - Wojny Gildi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...