Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy aktywuje się Lost Prevended czy jak to się nazywa?

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loss Prevented pojawia się wtedy, gdy podczas gry są problemy z serwerami.

Opublikowano

zaufaj mi że jak ogarniasz grę to możesz wygrać 2vs5...

miałem taki przypadek - ja na vayne i voli w jungli - reszta leave

teoretycznie w tf nic nie robili voliemu a mnie nawet nie dotkli ;)

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

naucz sie sam gre wygrywać czasami wystarczy 1 bląd przeciwnego Apc lub Adc zeby wygrać tf

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

RIOT powininn zrobić coś takiego, że jak ma się jakiegoś leavera, to powinno połowę mniej punktów odejmować za loose'a i dawać zawsze kilka punktów więcej za win takiej gry. Sam ostatnio wycarrowałem grę 3 vs 5. :D

Opublikowano

nie da sie wygrac jezeli ma sie nobkow w teamie. liczac ze gramy 5 na 5 i jestesmy dosc dobrzy i trafiamy afka to nie ma szans wygrania 4 vs 5 jesli w przeciwnej druzynie nie ma slabiakow. Albo np sytuacja gdy gramy ap/ad carry i tank nie wie co robic tylko trzyma sie z tylu tez jest lose game..

u1lc.png
Opublikowano

Wymainuj Ryza- wtedy wszystko stanie się latwiejsze. Ostatnio nim grałem, bot w 10 minucie stracil 2 towery i caitylyn miala 5/0, top mial 20cs w 15 minucie... Plakac mi sie chcialo ;] Nasz voli poszedl afk bo mu sksuli doubla :D Tyle ze mielismy w druzynie Vlada, Ryze, Vayne- Potega late game. Pushneli nas do inhi, ale w okolo 40 minucie wygralismy tfa bylo 4 za 2. Potem ciagle 5 za 1 i wkoncu quadra dla mnie =D Staty na koniec 22/10. Polecam nim zagrać, uzywalem ducha i caity padala na q+w+e+q i wtedy easy team fight

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ryze'a ? A jak wezmą Cassio to nie mam życia.

Tylko wiecie co na Silverze się dzieje w Lobby -.-

Ryze'a ogarniam ale jak carrować jak robię szybkie combo na np.Vayne lub Ashe zostaje jej 50HP, a tank i support wie co robić np.flash i heal etc. a w moim teamie trafiają się tacy co Nautilusem z 3500HP boją się engagować... tak w 1/3 gier jest

Edit : na tym elo (dywizji) to przeważnie o wygranej/przegranej który team ma leava,afka,feedera tak w 70% gier

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Wyjaśnijcie mi coś... dlaczego na tzw. "high elo" jest wyższy poziom niż na np. silverze? Skoro uważacie że tam przechodzą tylko gracze "wycarryowani przez team"? Prosze cie.. nie rozśmieszaj mnie że nie możesz sie wybić z silvera bo 3 razy miałeś afka na 30 gier.. Jeżeli faktycznie zasługujesz na gold lub wyżej to nie powinienneś mieć problemu z wyjściem z silvera. Nie raz oglądałem stream np ROBERTxLEE , który siedzi normalnie w challengerze a na swoim sumrfie wybił sie w tydzień z silvera do diam 2 . Co z tego że jedną na 10 gier trafi mu sie leaver.. i tak wszystkie pozostałe wygra BO POTRAFI GRAĆ W TĄ GRE a narzekanie "yyy nie moge sie wybić bo mam noob team" jest poprostu żałosne. Widocznie zasługujesz na lige/dywizje w której siedzisz, pooglądaj sobie czasem LCS-y popatrz jak grają na wysokim elo. Zobacz ile Ci brakuje do doskonałości zanim zwalisz to na team ;)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Riot powinnien zrobić coś takiego że jak ktoś leavnie to wchodzi za niego bot ;)

Opublikowano

Żeby feedował... gg wp

Może żeby było bez przypału to może zaawansowanego bota Dawidzie?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Riot powinnien zrobić coś takiego że jak ktoś leavnie to wchodzi za niego bot ;)

Ideas for life ... To byłby najbardziej bezsensowy pomysł wprowadzony w tej grze ... Z pewnością w grze 4 vs 5 drużynie która ma czterech graczy brakuje BOTA który będzie feedował i nic po za tym nie robił. Może na poziomie BRONZE V byłby przydatny ale na jakimkolwiek wyższym elo, taki bot jest tylko maszynką do doładowania golda przeciwnikowi.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie wiem co to ku.rwa jest jak mam normalne rankedy to jest super team fajna atmosfera, a jak mam promotion to mam takich afków i walk alone'erów jak ku,rwa nie wiem o co chodzi. Zdobywam 100LP i takie gówna że się nie da wygrać za **uja.

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Jak czytam te wasze pojebane rady, to aż mam ochote wam przez kabel wyjebać, jak można wygrywać gry 2v5, chyba nigdy w te gre nie graliście, gość podaje przykład kiedy goście zrobią 0/4 i wychodzą, a jak ktoś ma op championa i 12/0 to sobie w cztery litery możecie wsadzić te wasze skille, jak gość na 2 skille was poskłada.

Trzeba grać duo/mieć farta na dobry team

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...