Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snapback i Airmaxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o pasujący do siebie zestaw? Może opisz w jakich kolorach jest Ci dobrze i jakiego koloru masz większość bluz, spodni, t-shirtów, itp, aby jakoś grało i byś nie ubrał zielonych AirMaxów do czerwonych spodni.

Opublikowano

normalne kolorowe żadne szare ani czarne

Airmaxy 90 albo 1 aż takim pedałkiem nie jestem żeby czerwone spodnie ubierać ogar ogar ... raczej buty do wszystkiego pasują

podajcie po prostu linki do takich które waszym zdaniem są dobre

Opublikowano

Jaki rozmiar ?

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Miałem "90" i wytrzymały mi rok fakt że zapieprzałem w zime w nich ale i tak długo, teraz posiadam 1 takie i jestem zadowolony mam już niecałem 2 miesiące http://www.airmaxy.pl/nike-air-max-1-essential-white-black-wolf-grey-blue/

Edit :

Pamiętaj nigdy nie kupuj na allegro, no chyba że ci wysle foto pudełka i meteczki ;)

chyba że chesz wyjebać 4-5 setek w błoto.

Opublikowano

Miałem "90" i wytrzymały mi rok fakt że zapieprzałem w zime w nich ale i tak długo, teraz posiadam 1 takie i jestem zadowolony mam już niecałem 2 miesiące http://www.airmaxy.pl/nike-air-max-1-essential-white-black-wolf-grey-blue/

Edit :

Pamiętaj nigdy nie kupuj na allegro, no chyba że ci wysle foto pudełka i meteczki ;)

chyba że chesz wyjebać 4-5 setek w błoto.

Czy ja wyglądam na gimba ? miałem już 4 pary 90'ek i każde trzymały 4 miesiące później się rozklejały a na gwarancje nie przyjmowali bo jak to oni mi napisali "Buty były często prane w pralce bądź często myte" wtf ? nakurwiałem w nich w zime jesień wiosne lato błoto deszcz śnieg grad więc sobie odpuściłem i nie będę się kłócił

2 pary kupiłem już na allegro i nie musiałem patrzeć na pudełko przecież widać z daleka czy to są fejki czy nie ;d

jakie 4-5 stówek ? jeśli po tyle kupujesz to pozdr chyba w jakimś deichmanie gdzie ceny ustawiają 2x większe praktycznie każdy model leci 350-400zł

Opublikowano

Czy ja wyglądam na gimba ? miałem już 4 pary 90'ek i każde trzymały 4 miesiące później się rozklejały a na gwarancje nie przyjmowali bo jak to oni mi napisali "Buty były często prane w pralce bądź często myte" wtf ? nakurwiałem w nich w zime jesień wiosne lato błoto deszcz śnieg grad więc sobie odpuściłem i nie będę się kłócił

2 pary kupiłem już na allegro i nie musiałem patrzeć na pudełko przecież widać z daleka czy to są fejki czy nie ;d

jakie 4-5 stówek ? jeśli po tyle kupujesz to pozdr chyba w jakimś deichmanie gdzie ceny ustawiają 2x większe praktycznie każdy model leci 350-400zł

Znajdź tanie "1" za 350zł oczywiście nie fake, allegro mnie nie obchodzi bo to gówno ;>

Ah edit :

Czy ja cię wyzywam od gimbów ;)?

Do tego nie dziwie ci się jak kupujesz na allegro i chcesz od nich gwarancje, allegro sobie w chu*a leci od paru lat ;)

Opublikowano

Przecież to też sklep stacjonarny nie szukaj wymówek równie dobrze płacisz przelewem i za przesyłkę nic nie płacisz więc o chuj ci chodzi ?

Opublikowano

Dobra nie wnikam w twój tok myslenia, nie wiem po ch*j ten temat jak jesteś wszystko wiedzący tyle z mojej strony, kupuj sobie maxy które rozpadają się po 4 miechach.

A tym czasem żegnam bo szkoda mi czasu.

Opublikowano

Dobra nie wnikam w twój tok myslenia, nie wiem po ch*j ten temat jak jesteś wszystko wiedzący tyle z mojej strony, kupuj sobie maxy które rozpadają się po 4 miechach.

A tym czasem żegnam bo szkoda mi czasu.

ahh ta zraniona duma kocham twój autyzm misiaczku <3 naucz się czytać ze zrozumieniem chcę jakieś fajne modele a nie wykłady o allegro i wmawianiu że nie kupię maxów taniej niż 400 zł

gubisz się w swoich własnych przekonaniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...