Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy unban

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem ostatnio bana na tydzień za afk (neo rulez <3) i pisało mi ze mam do 22 maja. dodałem sobie 9h do godziny.. i nic.. nadal nie moge sie zalogować na konto, poradzicie mi co mam robić ? Poczekać jeszcze dzień czy pisać juz do supportu ?

PS Czekam na hejty ze jestem nolifem <3 bo nie mozna zagrać rundki dla relaksu ..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Na pewno minęła godzina, w której otrzymałeś bana?

Jeśli tak, to zaczekaj jeszcze trochę, jeżeli do jutra nie dostaniesz unbana, to napisz do supp.

Opublikowano

na maila powinieneś dostać info o banie ,godzina otrzymania maila to godzina dostania bana +/- 10 minut zależy gdzie masz maila

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

na maila powinieneś dostać info o banie ,godzina otrzymania maila to godzina dostania bana +/- 10 minut zależy gdzie masz maila

Przeczytajcie, ze mam info z banem do 22, a jest 23.. i nie wiem co robić, czy czekac dalej czy napisać..

23 maj

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Czas który podawany jest w wiadomościach od supportu lola, jest strefy czasowej LA (Los Angeles).

Wątpie zęby była tam strefa czasowa o 24h do przodu ;X

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...