Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]DeadZ

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj na necie natknąłem na darmową wersje WarZ. Podobno jest o wiele bardziej dopracowana itd. są już samochody, a patche wychodzą co tydzień, a są one porządne podobno :D ja już pobieram grę waży 2 GB. Gra jest całkowicie za darmo i jest tam anty-cheat i nie ma hackerów ! Link http://playdeadz.com/deadz/index.php Myślę, że warto chociaż zobaczyć :D. Co o tym myślicie ? Kto wbije i zobaczy ? Zapraszam do dyskusji. Zawsze można skręcić jakiś team w grze :D

Opublikowano

pogłoski chodzą że to keylogger ale nie wiem czy to prawda. Mimo wszystko wole grać na globalu chyba że bana wyłapie to się przerzucę xD

Opublikowano

spoczko odpoczne sobie od warz moim zdaniem kazy kto nie lubi cheaterow w warz powinien sobie w to pograc zanim naprawia w warz te bugi dodadza auta itp

P.Ssogoane masz ekipe ? chetnie z toba pogram pisz mi na pw

Opublikowano

jeżeli chodzi o DeadZ to tyle w temacie i twoim zdaniu na temat dopracowania :)

tak jak MrCreed napisał , prawie wszędzie pisze że ma keyloggera ,ale ja tam tego nie wiem

Opublikowano

Nie ma keya ... Skanowałem komputer przez 3h nic nie wykryło.

Apropo samej gry... Działa wam teraz ten server? Bo mi wywala błąd po zalogowaniu na launcherze, żebym wyłączył proxy, sprawdził połączenie z internetem lub sprawdził firewall'a ... Problem w tym, że nie używam proxy, internet działa, firewall wyłączony/zaznaczony w wyjątkach plik launchera, antyvirus wyłączony, a błąd nadal występuję. Ktoś się może z tym uporał ?

Opublikowano

ja mam taki problem wkoncu pobralem cala aktualizaje a po wlaczeniu play mam error

"Decompress size mismatch 14141550 vs 699612"

wie ktos o co chodzi?

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...