Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem: otóż: postawiłem sobie serwer tekkit lite. Mam pirata. Mam ustawione online mode na false. Oraz odpowiednia dopiske w pliku bat tzn -o false. Dalej wyskakuje user not premium i nie moge się zalogować na swój serwer. Ma ktoś pomysł na działające rozwiązanie tego problemu ?

Opublikowano

Ściągnąłem pliki ze stronki technicpack. Gdzie znajde inne takie aby były z tekkit lite? Pragnę dodać, że wersja klienta to 1.4.7 Korzystam z launchera ze stronki minecraft.zyczu.pl

Opublikowano

Do technickpaczka potrzebny jest premium i specjalny launcher.Nic nie poradzisz.

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Musiałbyś mieć specjalny launcher do Tekkita - chodzi o wersję premium. Gdybyś chciał, aby server zadziałał oraz żebyś swobodnie wszedł do gry, musisz:

1. Mieć inne pliki serverowe - pod wersję not-premium

2. Posiadać launcher, w którym logowałbyś się normalnie, jak z premium, lecz grałbyś jako no-premium.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...