Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące gier rankingowych

kdgziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie. Otoż jedna osoba powiedziala mi o tym, ze jezeli siedzimy w silver V i np nabijemy z 50 LP to powiedzial mi, ze jesli trafi sie jakis troll w lobby to smialo wychodzic. Otoz sytuacja wyglada tak. Mam 50 pktow, pozniej wychodze kilka razy i np spadam do 10 pkt. Zmierzam w sedno. Otoz jesli ligowe pkty spadaj to nie spada ukryte elo( Tak?) a pozniej, jesli bede tak kilka razy wychodzil i w koncu uda mi sie nabic 100 pkt i seria. Pytanie brzmi nastepująco. Czy jesli moje ukryte elo bedzie wysokie, to moze mnie przerzucic(sory za ortografie) np do silver III lub Silver II? Pozdrawiam, lajki oczywiscie daje.

Opublikowano

Możesz maksymalnie ominąć 1 dywizję. Czyli jeżeli masz teraz Silver V to możesz znaleźć się w Silverze III a następnie od razu w I dywizji. Jednak żeby to miało miejsce Twoje ukryte elo musiałoby być bardzo wysokie, jeżeli np. zrobiłbyś jakąś dużą serię wygranych, np. 10+ pod rząd to byłaby duża szansa na to. Powiedz mi jeszcze ile dostajesz punktów za wygraną oraz porażkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...