Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spadek .

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj grę decydującą o moim spadku mieliśmy w kieszeni tylko , że mieli premade ( 1 był z Platyny V , a drugi smurfował na bronzie I ) . Ja jako silver I grając nidalee wygrałem topa przeciwko Riven platynka V , ale nasza caitlyn ( gold V ) przegrała z tristaną , która prawdopodobnie smurfowała . Byłem 4/0 na topie , ciągle roamowałem , ale teamfight pod dragonem - wbijam zabijam sobie ich APC i jeb tristana 10/1 wskakuje i ok. 300 dmg z hita . ( miała botrk i IE ) ...

Opublikowano

jest jeszcze coś takiego jak armor a znając życie grałeś nidalką pod ap a niestety taka na rankedach lekko ssie ;x

co do tematu: ludzi ci dobierz różnie. ja np tak mam że jak odstąpie adc to przegrywam rankeda ;o to zalezy na jaki team trafisz. czy umie się komunikowac, farmic itp... graj dalej dopóki nie wyjdziesz na golda V wtedy mozesz przestac xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Mnie już szlag trafia :angry: Jakiś czas temu pisałem na tym forum że pierdolę rankedy, bo nie mam nerwów do noobków, jednak się przełamałem. Siedzę na tym wykurwistym silverze V po tym jak spadłem przedwczoraj z IV i już mam 30 pkt :O Noobki nakurwiają że aż oczy szczypią, ale na to nic nie poradzisz. I nie mówcie mi że "nie potrafisz grać to nie wygrywasz" bo co ma do gadania renekton 3/0 przeciwko tristanie 12/1 ? ? ? O_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...