Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tylko Jaki :/

Detoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Championa na Top/Solo Top

Na czym mi zależy.

-Nie papierowty

-Dobre DMG (AD)

-Trudny do skontrowania

-Dobry do uciekania

-Dobry w Mid/Late moze zmienic losy gry.

Talona,Irelie,Nocture,Volibeara,Jaxa,Javarna,Wukonga,Fiore,Khazix'a nie chce.

Opublikowano

Czemu Jaxa/Irelii/Wukonga/Khazixa nie chcesz ? Ale co do tematu dobrymi opcjami wydają mi się Lee Sin i Zed. Obie mają bardzo dobry system escape, spory dmg, dash do enemy, i feednięci potrafią zmienić losy meczu.

Opublikowano

olaf

+Life steal

+true dmg

+potężny ult

-na początku problemy z maną

Olafa też nie chce

Czemu Jaxa/Irelii/Wukonga/Khazixa nie chcesz ? Ale co do tematu dobrymi opcjami wydają mi się Lee Sin i Zed. Obie mają bardzo dobry system escape, spory dmg, dash do enemy, i feednięci potrafią zmienić losy meczu.

Jaxem mi sie srednio gra, irelia slaba w early i mnie feeduja, wukong hmm jakos mi nie idzie, khazix szybko mana schodzi,

Zastanawiam sie nad Zedem ale jest on ciezko do ogarnięcia :P tak mi sie zdaje

Opublikowano

Olafa też nie chce

Jaxem mi sie srednio gra, irelia slaba w early i mnie feeduja, wukong hmm jakos mi nie idzie, khazix szybko mana schodzi,

z tego co widzę to z niczym sobie nie radzisz, weź garena z nim nie powinieneś mieć problemu.

Opublikowano

z tego co widzę to z niczym sobie nie radzisz, weź garena z nim nie powinieneś mieć problemu.

Garenem dobrze mi idzie ;P ale chce coś innego xD

Opublikowano

Garenem dobrze mi idzie ;P ale chce coś innego xD

A wiec może jayce, nie jest papierkiem, dmg przyzwoity, trudny do skontrowania przez to ze może walczyć na odległość i w zwarciu, ma % dmg, ucieczka dzięki przyspieszeniu z "ulta"(zmiany trybu) lub bramy, na "W" w młocie każdym hitem przywraca sobie trochę many.
Opublikowano

A wiec może jayce, nie jest papierkiem, dmg przyzwoity, trudny do skontrowania przez to ze może walczyć na odległość i w zwarciu, ma % dmg, ucieczka dzięki przyspieszeniu z "ulta"(zmiany trybu) lub bramy, na "W" w młocie każdym hitem przywraca sobie trochę many.

gralem tym, to to w ogole odpada xD

Opublikowano

Olafa też nie chce

Jax i Irelia to jedne z prosztyszych postaci w lidze, na khazixie wystarczy zrobić manamune i problemy z maną się kończą. Zed jest też jedną z protszych postaci w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...