Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elerion.pl

Elerion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jpg
2.jpg
3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg
8.jpg
9.jpg10.jpg11.jpgprezentacja6.jpg13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
prezentacja-%97-Odzyskano_02.jpgprezentacja-%97-Odzyskano_03.jpgprezentacja-%97-Odzyskano_04.jpg
prezentacja-%97-Odzyskano_05.jpgprezentacja-%97-Odzyskano_06.jpgprezentacja-%97-Odzyskano_07.jpg
25.jpg

Do daty startu prezentacja będzie na bieżąco uzupełniana. To czego brakuje uzupełnimy niebawem! ;)

Serwer w którym odkryjesz prawdziwego siebie.

ELERION

Opublikowano

Narazie nic specjalnego, poza ciekawym systemem ulepszeń.
Mogłeś poczekać i wstawić pełną prezentacje, zrobiłoby to lepsze wrażenie.
I mamy 23 maj, a wy chcecie startowac 1 czerwca, nie za wczesnie? :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

Tamto konto zostało zbanowane. Zgadnijcie za co ;D Byle kropka w nicku narusza regulamin.. Im wiekszy portal tym większe problemy.. Dziś wieczorem pojawi się o wiele bardziej obszerna prezentacja. Tak w ogóle to możecie napisać co jeszcze chcielibyście w niej znaleźć żeby to ułatwiło szybki przekaz ;)

cxyi.gif

Opublikowano

To strasznie dużo roboty ale postaram sie dodać jeszcze kilka screenów z innymmi zbrojami oraz bronią. Ale czego sie nie robi dla graczy :D

cxyi.gif

Opublikowano

To nie potrzebne, ponieważ ta prezentacja i tak nie będzie rozwijana (ale proszę o nie zamykanie tematu - chodzi o testy wyświetlania pocietej grafiki), ponieważ tamto konto zostało zbanowane za kropkę w nicku. Jestem zmuszony rozpocząć nowy temat.

cxyi.gif

Opublikowano

Jesteście proszeni o wbicie n ts'a :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Zobaczymy co będzie po dalszej aktualizacji prezentacji,jak na tą chwilę podoba mi się bardzo system ulepszeń.Zapowiada się ciekawie,czekamy na aktualizacje :D

Opublikowano

Mi się akurat prezentacja nie spodobała czekam na aktualizację bronie tez fuu ohydne tylko 3 fajne z nich max 4. Czekam z niecierpliwością na aktualizacje całej prezki.

PS. Chyba nie doczytałem kiedy start?

Opublikowano

Jeśli nie doczytałeś to polecam się jednak zapoznać z prezentacją i doczytać bo jest to dość wyraźnie napisane :)

cxyi.gif

Opublikowano

Mi się akurat prezentacja nie spodobała czekam na aktualizację bronie tez fuu ohydne tylko 3 fajne z nich max 4. Czekam z niecierpliwością na aktualizacje całej prezki.

PS. Chyba nie doczytałem kiedy start?

Tobie jak sądze nie podobają sie tylko ikony przedmiotów , w grze raczej będą one dużo lepiej wyglądały, przekonamy sie na serwerze :)

ten dzwon (kosa) przypomina mi bronie z gry DivineSouls , gra padła ale pamięć została <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...