Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IngramMT2 [Dedyk]

IngramMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie ma systemu ulepszeń ._. Kiedy zostanie dodany ?

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

Nawet nie ma systemu ulepszeń ._. Kiedy zostanie dodany ?

Tak to jest prezentacja na szybkiego dodana zaraz będzie wszysko dodane : ) .

Skille, bony, mapy, system ulepszeń?

Ch*jowa pora startu, prezka odstrasza..

Nie zagram ale życzę powodzenia

Zaraz wszysko dodam spokojnie , a start poprostu o tej godzinie bo jutro mnie cały dzień nie będzie tylko będą same GM : ) .

478.jpg

Opublikowano

Nie ma clienta z tego co widzialem a po wejsciu do gry zaczęło mnie gdzies teleportować i teraz wywala przy próbie zalogowania sie.. pewnie tej mapy nie mam.. no ale cóż skoro jest tylko launcher ;/

d527743595.png

Opublikowano

Nie ma clienta z tego co widzialem a po wejsciu do gry zaczęło mnie gdzies teleportować i teraz wywala przy próbie zalogowania sie.. pewnie tej mapy nie mam.. no ale cóż skoro jest tylko launcher ;/

Tak client w tej chwili jest uploadowany jutro rano będzie już dodany : ) .

478.jpg

Opublikowano

DMG mobów np generałów mocno przesadzone.. po +3k.. z takim czyms sie jeszcze nie spotkałem.. to musi zostać poprawione ;l

Na poczatku doliny skorpiony po 4k bija a w v1 pajaki po 10k...

d527743595.png

Opublikowano

jak smiecie sie nazywac ""Najlepszym Serwerem Metin2""? zbyt pewni siebie jestescie poza tym nie zagram 0 innowacji i 0 starych czasow serwer jak kazdy inny niczym sie nie wyroznia pzdr.

Opublikowano

jak smiecie sie nazywac ""Najlepszym Serwerem Metin2""? zbyt pewni siebie jestescie poza tym nie zagram 0 innowacji i 0 starych czasow serwer jak kazdy inny niczym sie nie wyroznia pzdr.

Nie od razu Rzym zbudowano;3

Beka ;>

Srij9JT.png

Opublikowano

z prezki nic się nie dowiedziałem:/ te ulepszacze też odstraszają po co one w ogóle???

- jaki to typ serwera?

- gdzie system ulepszeń?

- gdzie nowe mapy?

- gdzie jakiekolwiek informacje:D ?

- po co te wszystkie poty u handlary to hard? że ma mnie nie stać na poty i mam kupować po 20szt???

pewnie z 50online max będzie bo kto daje niedokończoną prezentacje:P no ale pobiorę

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Wiesz ile było tych "najlepszych" serwerów metin2? x.x

Po prostu wkurwia mnie już jak to widzę... Ta "skromność" nieudolnej administracji to szczyt chamstwa...

A ta jest kopia dawnego serwera Metinologia.pl z domieszką ReactiveMt2 ^^

Powinni Ci go zddosować, żebyś nie miał co po nim zbierać...

Oczywiście serwer jak i prezka 0/10 ^^

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Co ty chlopie wypuszczasz server a nawet nie raczysz glupich psow obadac brawo ktores wala po +1k , chyba ze tam sie expi od +75lvl ?

W m2 to samo spota nie wezmiesz bo ktores wala 2k :)

Opublikowano

Up ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje idz dzieciaku na spacer " Strona Derina , ale beka haha . ;x .. Nie polecam "

Nie polecasz servera bo strona denna grales chociaz na nim by gadac ?

Server moze byc ciekawy tylko musza troche poprawek zrobic mianowicie zmniejszyc dmg moobow bo jest katastrofa .

Opublikowano

Up ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje idz dzieciaku na spacer " Strona Derina , ale beka haha . ;x .. Nie polecam "

Nie polecasz servera bo strona denna grales chociaz na nim by gadac ?

Server moze byc ciekawy tylko musza troche poprawek zrobic mianowicie zmniejszyc dmg moobow bo jest katastrofa .

nie spodziewalem sie ze ktos bedzie nas bronil o.O dzieki :D server powoli sie rozwija bo H@ ma wlasne zycie a nie tylko metin metin jak wy no-life ;x

kurwa jak strona zamula ja pierdole

daj pieniadze dla H@ to kupi lepszy host jak taki madry wydaj wlasne pieniadze i zobaczymy czy twoja strona nie bedzie "zamulac"

Mam nadzieje ze H@ poslucha mnie i zmniejszy te dmg mobow.

co do bugow wykrylem pare:

nie da sie zrobic epickiego eq z itemkow na 41/54/61 (jedyne tylko tarcze mozna )

z bojowego robi sie tylko ksiezycowy i po nim nic sie nie da zrobic.

i jeszcze 1 nieda sie laczyc perel a potrzeba na hwanga od 150 po 10 all perel :P

i zrob aby bylo 100% na ulepszenie bo z tych plikow nieda sie zrobic harda uwierz ;)

z gory dziekuje :)

to chyba tyle

POZDRO Dudix3 ^^

Opublikowano

Raty w %

3h

z tym bedzie maly problem bo go niema.

wiec pozdro -.-

kazdy wie ze jest 450% all tylko ty sie czepiasz

Prezka syf , co do serwera nie spodziewam się czegoś szałowego , ale cóż może pozory mylą.

Nie zagram.

hejter w necie piz*a w swiecie.

Strona Derina , ale beka haha . ;x .. Nie polecam . ; ) .

hejter w necie piz*a w swiecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...