Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowe klawisze w myszce.

Jimmson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam myszkę z dodatkowymi dwoma przyciskami z boku. Czy mogę sobie ustawić jakoś np żeby potować tymi klawiszami? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Poczytaj:

http://searchengines.pl/topic/120933-mapowanie-przycisk%C3%B3w-myszki/

(Do moderatorów: To nie konkurencyjne forum, więc raczej dozwolone jest nadanie linku, skoro tam jest opis?)

Jeśli jest tam, możliwość ustawienia klawiszów f1, f2, f3, f4 lub numerów 1, 2, 3, 4 to będziesz mógł przypisać daną funkcję.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

jaką masz myszkę, model? powinieneś mieć płytę z myszką instalujesz i tam powinny być ikony przycisków np. button 5 i ustawiasz sobie klawisz 1.

Opublikowano

to więc tak ta muszka bez obrazy to gówno warta za 30 zł to byś wolał kupić zwykłą a nie gamingową, jak widzę nie ma do niej sterowników więc spróbuj włączyć jakąś grę np. csi spróbować zmienić klawisz na ten zboku jak tak to może jeszcze coś się da zrobić.

P.S wytłumacz mi po co ci poty koło myszki, raczej ci się nie poprawi komfort, moim zdaniem to ma sens jedynie w grach typu fpp lub podobnych.

Opublikowano

Odp tak jak @up'y od siebie polecam rzeczy od Razor'a jak dla mnie uzywam ich i sa dobre i nie kosztuja duzo. Razor gaming mouse wpisz tak w google i ci wyskoczy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam myszke a4tech x7, z myszka dostalem plytke, na ktorej znajdowal sie program do bindowania czy jak to sie tam nazywa klawiszy. Powinnas miec tez cos takiego, a jak nie, to spr. Na stronie producenta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...