Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę spatchować lola...

Hardstyle159592

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pisałem gdzieś , znajdź/stwory plik S_OK i wklej go do lola w rads/projects/lol air client/realese/(najnowsza wersja)/ i wklejasz .potem odpalasz i leci 2 część. :D

Edit poprawił ja ścieżkę

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

a dasz mi ten plik ,bo nie mogę znaleźc...

LoL>Rads>projects>lol_air_client_config_euw/eune>releases>0.0.37 (albo taki jaki tam masz folder)>i tam masz ten plik "S_OK", usuń go.

279981407253602336505.png
Opublikowano

on nie ma go usunąć , bo gra jest zaaktualizowana ale program wchodzi w pętlę bo źle zastosował plik , tego pliku on tam nie ma bo nie zaaktualizowaln według programu i musi sam go zrobić (nowy plik i dajesz mu nazwę bez rozszerzenia), lub znajdź taki inny w grze np. Tam gdzie podał kolega wyżej.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuje temat i go odświeżam , ponieważ miałem dokładnie ten sam problem staje 33% i idzie nagle staje na 99% i nie idzie dalej teraz na 44% mi staje ... moim zdaniem to wszystko wina tego pliczku bin_0x000000000 bo niby dlaczego to właśnie na nim staje ? mi nareszcie ruszyło na bin_0x000000001 i zamiast iść dalej czas się wydłuża nawet do 5 h no JEZUSIE CHRYSTUSIE !!! to przechodzi ludzkie pojęcie !!! błagam was byście pomogli mi (poza tym temat nie był zamknięty , więc jeśli się rozwiąże temat powinien ktoś go zamknąć bo to administracja powinna za to odpowiadać  :P ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...