Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie ?

LeagueHelp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć buraczki ;3

Mam dla was kilka małych propozycji i czekam na wasze opinie. Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad organizacją kilku małych zabaw dla was ale jednak rozmyśliłem się i wpadłem na o wiele lepszy pomysł. Chciałbym specjalnie dla was zorganizować kilka turniejów , liczę na 5 turniejów wszystko zależy od mojego budżetu. Sieć turniejów chciałbym nazwać MPCLoL jednakże czekam jeszcze na pozwolenie od administracji Mpc forum na utworzenie turnieju.

Jeżeli chodzi o 1 turniej , chciałbym go zorganizować 15 lub 22 czerwca , w najbliższym czasie utworze ankietę ( po pozwoleniu Mpc forum na utworzenie turnieju ) , czy wolicie pierwszy turniej 1 vs 1 , 3 vs 3 czy 5 vs 5 , nagrody są na pewno dobrze za sponsorowane dlatego możecie się obawiać bardzo dobrego podarunku. Turniej odbędzie się On - Line. Więcej informacji po pozwoleniu na utworzenie turnieju ; ^^

Czekam na opinie ; 3

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł, MPC chyba jeszcze nie organizowało żadnego turnieju w LoLa, a dosyć dużo graczy tutaj jest, na pewno dużo osób by w tym wzieło udział i była by sama zabawy ;) jestem całkowicie za ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...