Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fish bocenie na PL'u jak wykrywają...

qulas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... wybociłem chyba już z 10tego fishera... i dalej mam banowane konta... nazywam je różnie... oraz na innych mailach...

Ustawiam, żeby wykrywało GM'ów itp itd... i tak bo boceniu 5-6 godzin zawsze jest ban... powiedzcie mi jak oni to wykrywają ... ?

Da się jakoś obronić przed tą nawałnicą banów ?

Uzywan fisha w metin2modzie...

Oraz drugie pytanie czy jak używam waithacka i ktoś mnie nagra mogę się liczyć ze 100% banem :D?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GM pisze do ciebie i zadaje jakieś pytanie np w jakiego potwora się zamienił jak nie odpowiesz w ciągu 1minuty (czy tam ilu) może ci dać bana a 2 to tak możesz się liczyć z 100% banem :)

Opublikowano

Ja zawsze używam FB od kamer moda i ustawiam że jak gm napisze na PW to przestaje łowić, a jak da mi bana to idę na forum i pisze że mu się animacja zbugowała xD Dzięki temu sposobowi nigdy nie miałem bana,

PS: Jak grasz na KM to w m1 jinno wbij pod most xD

Z tym WH to zależy bo czasami widzę jak gość chodzi po ścianach a to tylko Bug, Ale jak np wchodzisz w wode 20 metrów to Ban będzie

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...