Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chojne 4pkt

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od niedawna dostaje za rankedy +4/-4 czy to sie zmieni ;d? bo szczerze szlak mnie trafia zebym mial 40 pkt musze 10meczy pod rzad wygrac , z gory dzieki za odpowiedz ;d

Opublikowano

jak jestes w 1 dywizji to normalne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak jesteś w I dywizji danej ligi to prawdopodobnie nie. Dostajesz tak dla tego, bo musisz zasłużyć, żeby dojść do następnej ligi.

Albo po prostu masz małe MMR, i dlatego tyle dostajesz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Możliwe też, że masz niezbalansowane win/lose rate i musisz je 'ustawić' :>

Opublikowano

W takim razie jest to dość normalne, można powiedzieć, że to taki 'okres sprawdzający, czy nadajesz się do wyższej ligi' ;)

No chyba, że dostajesz tyle punktów mając 0-50LP, wtedy to jest spowodowane niezbalansowanym W:L rate.

Opublikowano

że np wcześniej przegrałeś 100 razy po rząd. Później wygrałeś 20 pod rząd i jesteś w silv 1 w twoje wl wynosi 20/100. Żeby dojść dalej musisz mieć lepszy wl np 100/100

xxx

Opublikowano

Eh ciesz sie ze po 5 punktow ja w Gold I dostawalem od 97 po 1 punkt a na 99 po 0 przez 3 mecze ... To jest chore a odejmowalo po 15-20 Nigdy nie wbije platyny potem jeszcze Bo5 odechcwiewa sie wbijac po 1 punkt albo po 5

Opublikowano

Ciekawi mnie ile jeszcze powstanie tematów na forum "dlaczego dostaję tak mało punktów"...

Tak jak już powiedziano.. jako że jesteś w I dywizji to taka ilość LP jest normalna, jak zrobisz jakąś dużą serię wygranych (i twoje MMR będzie się zwiększało) będziesz tych punktów dostawał więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...