Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto kupował WarZ przez allegro ?

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema

Czy jest tu ktoś kto kupił warz przez allegro?

Słyszałem że niektórzy oszukują sprzedając kody które po tygodniu wygasają i konta są blokowane.

Przymierzam się do kupna i nie chce po tygodniu kończyć gry więc czy może mi ktoś dać nick zaufanego allegrowicza od którego te kody nie będą jakieś wadliwe ?

Z góry dzięki

Opublikowano

PO CO zakładasz kolejny temat ?!

nie wiem po co robisz taki temat -,-

Konta na allegro często są fake i po jakimś czasie leci ban ;d

nie wiem gdzie widzisz problem w kupieniu z oficjalnej strony ?

nie potrafisz kupować przez EU ?

Opublikowano

Kupiłem i gram do teraz ...

Patrz na ilość komentarzy oraz datę rejestracji konta na allegro :)

Nigdy nie cheatowałem w The War Z i nie zamierzam.

Ty też nie cheatuj - nie psuj gry innym!

War Z > Day Z

Opublikowano

Na stronie "producenta" (+ Steam) jest tyle możliwości, że naprawdę dziwię się, że chcecie kupować na Alledrogo. Ale OK Wasza sprawa. Oczywiście, nie wszyscy sprzedawcy to oszuści, ale... ;) Jedyną rzecza, która przemawia na "+" to że sprzedawcy "alledrogowi" mają jeszcze pakiety za 15$ :)

test

Opublikowano

Ja polecam ci kupic Klucz WarZ od tego goscia
http://allegro.pl/the-warz-war-z-50-9600-gc-green-package-24-7-i3266137610.html
Kupowalem od niego klucz za 25$ +3000GC.
Jak wyslesz mu pieniadze na konto to automatycznie dostajesz klucz na email tak dziala 'Automat'.
Z kluczem nie bylo zadnego problemu, nawet nie kontaktowalem sie z nim na GG. Wyslalem mu pieniadze poczta i kod sam przyszedl.

Tylko pamietaj! Jak bedziesz kupowac tanszego War Z to patrz czy w opisie przedmiotu nie jest napisane, ze Klucz Pochodzi Z Rosji.
Takie klucze wygasaja po kilku tygodniach lub sa banowane.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

@up, klucze te nie wygasaja :) W przypadku TYCH kluczy a nawet tych z "naszej strefy" wystepuje problem "wycofania wplaty przez kupujacego", czyli np. kupujesz klucz od jakigos gostka, grasz, jest ok. Jednak po pewnym czasie okazuje sie, ze ten od ktorego kupiles klucz np. z jakiegos powodu wycofuje pieniazki z WarZ a Ty zostajesz na lodzie :( To oczywiscie w wielkim skrocie.

W przypadku kluczy Made in RU , wystepuje jescze jeden problem. Czasami ludzie maja problem z wykupieniem serwera w EU lub US, a nawet graniem na nich, ale to czasami i nie wiem od czego to zalezy i jak czesto.

test

Opublikowano

Ja kupilem ;) gra chodzi pieknie :D Tylko njwazniejsze na co musisz zwracac uwagę

-Ilosc sprzedanych sztuk
-Komentarze POZYTYWNE

Czasem lepiej torche wiecje doplacic niz kupic niepewnie ;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Panowie,on pyta byście podali jakiegoś zaufanego allegrowicza od którego kupiliście gre. By mógł też od niego kupić :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Panowie,on pyta byście podali jakiegoś zaufanego allegrowicza od którego kupiliście gre. By mógł też od niego kupić :)

Zabolało cię tak bardzo że napisałem że ktoś nie potrafi kupić za pomocną Euro ? xD

___

Tutaj jest allegrowicz który widać że dosyć uczciwy jest ;d

http://allegro.pl/war-z-warz-klucz-pelna-wersja-automat-3-minuty-i3267955790.html

ale proszę się nie zdziwić jak nagle konto przestanie działać :)

jak i wielu innych promocji związanych z kupionym kontem na steam/warZ a kupnem na allegro :)

Opublikowano

Ja tam kupiłem na allegro tą najdroższą wersje warz, chyba 50$ plus Ileś tam tysięcy gold i gram już bez problemów, patrz po prostu na komentarze pozytywne danego sprzedawcy i czy w opisie aukcji nie ma żadnych kruczków to na pewno nic się złego nie stanie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...