Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki telefon doradzacie
ja sie kompletnie nie znam na telefonach a chce sobie wziac jakis nowy no i szukam takiego

- Dostęp do internetu ( FB YT forum itp )

- Gg

- Dobry aparat i kamera

- Odtwarzacz filmów / teledysków z YT

( z tych nowszych "modnych" czy jak to się tam mowi )

a i w czym doradzacie brac

-Plus

-Play

-Orange ?

Opublikowano

dlaczego nie plus ? ponoć telefony mają tam internet LTE

Takie tam LTE, że wygląda dobrze w reklamie. Już lepiej wybrać chociażby Play z zasięgiem 4G (tak jak ktoś to napisał). Ile możesz przeznaczyć na tego smartfona? Sam z siebie mogę polecić Samsunga Galaxy S4, który jest jednym z najbardziej zaawansowanych telefonów zaraz po Nokii Lumia.

Opublikowano

Takie tam LTE, że wygląda dobrze w reklamie. Już lepiej wybrać chociażby Play z zasięgiem 4G (tak jak ktoś to napisał). Ile możesz przeznaczyć na tego smartfona? Sam z siebie mogę polecić Samsunga Galaxy S4, który jest jednym z najbardziej zaawansowanych telefonów zaraz po Nokii Lumia.

nie chce telefonu za gotowke : P

abonament lub doładowania

z tego co widze

25.00 zł miesięcznie

Telefon+aktywacja: 3424 zł Ogółem: 4624.00 zł __________________________________ 25.00 zł miesięcznie to nawet nie odczuje :
Opublikowano

@2UP: Żarty? 2000 lub więcej za telefon?? Można poczekać trochę i cena spadnie, jak teraz można dorwać s3 za 800 zł :) Ja Ci polecę orange oraz telefon s3 mini, nie jest drogo bo 24 zasilenia + telefon s3 mini + 700 minut / sms + net 1,5 GB + NFC itp. za 63 zł :D

Opublikowano

nie chce telefonu za gotowke : P

abonament lub doładowania

z tego co widze

25.00 zł miesięcznie

Telefon+aktywacja: 3424 zł Ogółem: 4624.00 zł __________________________________ 25.00 zł miesięcznie to nawet nie odczuje :

Nie kupisz telefonu na kartę nie kładąc na początku gotówki. Przynajmniej ja o takich promocjach nie słyszałem. Jeśli chodzi o dobry i nie za drogi telefon, to zajrzyj na stronę Play po Nokię Lumia 800 za złotówkę z abonamenetem za 60 zł.

Opublikowano

Iphona w życiu. On ma IOSa (może nie jest aż taki zły ale na androida jest więcej aplikacji i są lepsze), a na normy naszych czasów najpopularniejszy i moim zdaniem najlepszy jest adndroid, więc polecał bym ci Sony Xperia Z, albo Samsunga Galaxy S IV.

Opublikowano

Iphona w życiu. On ma IOSa (może nie jest aż taki zły ale na androida jest więcej aplikacji i są lepsze), a na normy naszych czasów najpopularniejszy i moim zdaniem najlepszy jest adndroid, więc polecał bym ci Sony Xperia Z, albo Samsunga Galaxy S IV.

iOS to najstabilniejszy system, bez dziur itp. Tak jak każdy system posiada masę, dobrych aplikacji.

Opublikowano

Ostatnio przedluzalam umowe w Play i w abonamencie za 90 zl wolaja za S4 1.5k zl (podobnie za Xperie Z i Htc One). W umowie dla firm cena rowniez nie miesci sie w glowie. Jeszcze mnie nie pogielo, by tyle bulic za telefon w abonamencie. Zrezygnowalam z powyzszych i wzielam Nexusa 4. Po tygodniu uzytkowania moga polecic. Bebechy ma takie jak Xperia Z. Plusem jest czysty android, a jako telefon "googlowy" najszybciej dostanie aktualizacje. Dziala szybko, przyjemny w obsludze. Imho nic mu nie brakuje. O S4 pomysle za jakis czas, gdy na dobre ustabilizuje sie cena rynkowa.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...