Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tych butach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są różne modele Convers'ów, do wyboru, do koloru.

Szczerze, te Vans'u dupy nie urywają, lepiej wyglądają klasyczne.

Opublikowano

Nie kupuj obuwia z Zalando, ponieważ połowa produktów to nadwyżki magazynowe oraz buty zwrócone z gwarancji (ten sklep już upada). W tych butach może Ci być za gorąco szczególnie, że lato ma być bardzo ciepłe. Może wybierz jakieś Air Maxy lub Air Force, które same w sobie mają przewiew, i w których nie poci się stopa? Masz od groma kolorów i wzorów, dlatego na pewno znalazłbyś coś dla siebie.

Opublikowano

1 . http://www.zalando.pl/vans-atwood-tenisowki-i-trampki-czarny-va212a00h-851.html

2 . http://www.zalando.pl/vans-authentic-tenisowki-i-trampki-niebieski-va211a04j-903.html

3 . http://www.zalando.pl/nike-sportswear-capri-iii-tenisowki-i-trampki-bezowy-ni112a0ak-101.html

4 . http://www.hustla.pl/etnies/buty-sportowe-meskie-jefferson-mid/

5 . http://supersklep.pl/buty/trampki/i125626-trampki-converse-chuck-taylor-all-star-m7652-optic-white

i coś od siebie , pierdol tych co gadają że ubierasz się jak pedałek i wgl ... tak jak te komentarze wyżej np.

pedalskie, drogie i brzydkie, pozdrawiam.

Mi się nie podobają, do tego za takie trampki 369zł to chyba tym Chińczykom od Vansów coś brązowego do mózgów wpłynęło.

http://www.zalando.pl/nike-sportswear-field-trainer-tenisowki-i-trampki-bialy-ni112a004-050.html

Taniej i jak dla mnie bardziej męsko ;)

Bardziej męsko , te buty wyglądają tak jak byś krowie z dupy wyciągnął.

Lubisz to ubieraj trampki , koszule kolorowe , rurki , fullcap itd ... fajne to jest sam to nosze i wielu moich kolegów i dobrze jest

a każdy kto podskakuje że pedałek itd ... to nie zawracaj na niego uwagi.

u6pv.jpg

Opublikowano

Weź je. Kumplom humor poprawisz.

Niby czemu , przytoczę kilka przykładów z neta.

110mbl4.jpg

4fd514a65fc087ee2ac477c3092e0cbf,62,37.j

dds.jpg

Czy któryś z nich źle wygląda ? Nie , po prostu każdy ma swój styl :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Niby czemu , przytoczę kilka przykładów z neta.

110mbl4.jpg

4fd514a65fc087ee2ac477c3092e0cbf,62,37.j

dds.jpg

Czy któryś z nich źle wygląda ? Nie , po prostu każdy ma swój styl :)

Zdjęcie 1 - według Ciebie te buty mu pasują? raczej nie za bardzo

Zdjęcie 2 - hipsterstwo jest złe, złu mówię nie. To nie facet tylko obojniak, który przewróci się jak wiatr zawieje, spodni zapomniał po sraniu podciągnąć

Zdjęcie 3 - eee full cap, dresy i buty bez sznurówek #liczy#się#własny#styl#za#który#nie dostaniesz#na ulicy

@EDIT

masz na razie kolego 15 lat, poczekajmy aż będziesz miał tak 18-20 i zobaczymy czy po godzinie 20 wyjdziesz z domu w takiej "stylówie"

Opublikowano
Opublikowano

To, że ktoś ma swój styl nie znaczy, że dobrze wygląda.

Czy ja piszę że ktoś dobrze wygląda ? Nie. Piszę tylko że dobrze.

Jak ktoś lubi ubierać rurki , koszule , fullcap itd ... to chyba mu tego nie zabronisz.

Zdjęcie 1 - według Ciebie te buty mu pasują? raczej nie za bardzo

Zdjęcie 2 - hipsterstwo jest złe, złu mówię nie. To nie facet tylko obojniak, który przewróci się jak wiatr zawieje, spodni zapomniał po sraniu podciągnąć

Zdjęcie 3 - eee full cap, dresy i buty bez sznurówek #liczy#się#własny#styl#za#który#nie dostaniesz#na ulicy

@EDIT

masz na razie kolego 15 lat, poczekajmy aż będziesz miał tak 18-20 i zobaczymy czy po godzinie 20 wyjdziesz z domu w takiej "stylówie"

A kto mnie może napaść jak bd miał 20 lat ? Dresiarze ?

Dresy_z_osiedla.jpg

635d8e9dc22563b70db6db2b33aacfee.jpg

0001B1ZIVLFBAIOX-C116-F4.jpg

Jak to wygląda ?

Wole być ubrany elegancko i schludnie niż w adidasach z błota i jeszcze znęcać się nad kimś z powodu ubioru ...

Myślą że palą zioła , piją , chodzą na biby i wgl i że są koxami bo komuś wpierdolą na ulicy ?

u6pv.jpg

Opublikowano

Zgodzę się z przedmówcami. Skoro mam napisać, co myślę, to mam zamiar to zrobić.

Buty są pedalskie, drogie, chujowe, brzydkie, chujowe i pedalskie raz jeszcze.

Jeszcze niebieskie. Te 3 zdjęcia to faktycznie zajebiste przykłady,

ale pedalstwa, głównie na 2 i 3 zdjęciu. Pierwsze może nie.

Mówisz, że to jest "własny styl", a to jest po prostu zjebana moda z zachodu,

gdzie społeczeństwo jest na tyle spedalone, że akceptują śluby tej samej płci.

Nosz kurwa, nie róbmy z siebie debili. Kup buty, a nie cokolwiek to jest...

Czy ja piszę że ktoś dobrze wygląda ? Nie. Piszę tylko że dobrze.

Że co?

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jesteście bardzo nietolerancyjny. O gustach się nie dyskutuje, tak samo jest w muzyce czy piłce nożnej. Skończcie wierzyć w stereotypy, że wszystkie buty są dla ped*łów. Zastanawiam się, w czym Wy chodzicie? Jordany Wam nie pasują, Vansy nie pasują, Nike to wiocha, Lacoste to przepłacanie, Conversy to porażka... Albo zazdrość Was zżera, albo środowisko wpaja Wam błędne informacje. Nie tędy droga! To się nazywa postęp, a jeśli uważacie, że takie buty to obciach to nie wiem, co byście powiedzieli na pokazie mody w Londynie. KAŻDY MA WŁASNY STYL.

Opublikowano

Jesteście bardzo nietolerancyjny. O gustach się nie dyskutuje, tak samo jest w muzyce czy piłce nożnej. Skończcie wierzyć w stereotypy, że wszystkie buty są dla ped*łów. Zastanawiam się, w czym Wy chodzicie? Jordany Wam nie pasują, Vansy nie pasują, Nike to wiocha, Lacoste to przepłacanie, Conversy to porażka... Albo zazdrość Was zżera, albo środowisko wpaja Wam błędne informacje. Nie tędy droga! To się nazywa postęp, a jeśli uważacie, że takie buty to obciach to nie wiem, co byście powiedzieli na pokazie mody w Londynie. KAŻDY MA WŁASNY STYL.

To jest postęp? Ja pierdole, to co będzie za 20,30 lat?

Już sobie wyobrażam...

Pokazy mody są dla ludzi, którzy nie mają własnego zdania i drogie gówna są wpajane im do głów.

Nikomu nie zazdroszczę, wolę ubrać normalne buty, jeasny, czarną koszulkę i tak wyjść na miasto,

a nie ubierać trampeczki, rurki, sweterek i pedalską czapkę a.k.a. kondom na głowę.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Męskość pierwsza klasa.
Ja w życie bym tyle kasy nie wyjebał na takie pedalskie kapcie xD
Wolałbym dać księdzu na tace.
Reasumując:

- są pedalskie

- nie podobają mi się

- i ogólnie są chujowe.

Opublikowano

Jak ktoś lubi ubierać rurki , koszule , fullcap itd ... to chyba mu tego nie zabronisz.

To ja mogę to krytykować. To chyba mi tego nie zabronisz?

Opublikowano

Kocham czytać ten wasz ból dupy xD
Co was obchodzi kto się jak ubiera?
Ja sam nie noszę rurek, vansow itp bo mi sie nie podobaja, ale dajcie spokój :P

Mi się nie podobaja. Ja na twoim miejscu kupiłbym normalne nike czy adidasy.

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...