Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Różnice w kupowaniu SB na różnych kontach

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć z jakiej przyczyny ja i mój kumpel mamy aktualnie do kupienia SB w których dostajemy np. za 80zł Nissana GT-R + platinum card + neon + Prestige rejestrację, a drugi kumpel za tą samą cenę ma tam Koenigsegg CCXR Edition + platinum card + neon + tablice prototyp. Do tego, gdy klikam opcję Boku SMS nie mam tam opcji, gdzie dostaje dodatkowo samochód, za to kumpel za smsy ma tam samochody nagrody. No i to jest jakaś paranoja, ponieważ on ma dużo bardziej opłacalne oferty na swoim koncie. Na czym to polega? Aha dodam,że Ci kumple, którzy mają inne oferty niż ja to np. nie mają oferty za 200zł 50 000 SB, a ja takiego nie mam. u nich po prostu odświeżają stronę i już oferta im się zmienia. A ja mam ciągle to samo.

Ktoś ma pojęcie co to za przekręty ?:)

Opublikowano

Do każdego konta są przypisane inne nagrody nie wiedzieć dla czego....

Ale jak odświeżysz stronę to powinny się tobie zmienić nagrody

Ja aktualnie mam Jaguara XKR "Poszukiwacz skarbów" Platynowy pakiet i jakiś neon oraz jakaś BMW z pakietem złotym

Opublikowano

Do każdego konta są przypisane inne nagrody nie wiedzieć dla czego....

Ale jak odświeżysz stronę to powinny się tobie zmienić nagrody

Ja aktualnie mam Jaguara XKR "Poszukiwacz skarbów" Platynowy pakiet i jakiś neon oraz jakaś BMW z pakietem złotym

Jak odświeżam to niestety nic się nie zmienia. Jeden z kumpli ma tak samo jak ja. A dwóch innych ma tak jak mówisz. Coś tu nie tak jest.

Opublikowano

Ooo, kogo tu mamy ;) Siemka ;D

Jak upy napisaly, EA daje rozne oferty na roznych kontach, dziwne to jest jak i samo EA. Zmienia sie co pewien okres czasu, bodajze po dniu ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ooo, kogo tu mamy ;) Siemka ;D

Jak upy napisaly, EA daje rozne oferty na roznych kontach, dziwne to jest jak i samo EA. Zmienia sie co pewien okres czasu, bodajze po dniu ;)

No widzisz :) Raz ja komuś pomagam, raz ktoś mi, tak to już jest na tym forum hehe

No ale słuchajcie, mi te oferty zmieniają się codziennie, a kumplowi za każdym odświeżeniem? To już nie jest przypisanie do konta tylko jakiś bug lub nieuczciwość. Lub może ma to coś wspólnego z tym kto ile już na grę wydał?

Opublikowano

Wam się oferty zmieniają codziennie, po odświeżeniu, a mi po tygodniu. -.-' Taka to sprawiedliwość.

Może to też kwestia e-maila, bo na wp mam korzystniejsze oferty, a na interii lipa.

Opublikowano

najlepsze też jest to że jak bym chciał kupić SB za złotówki to max pakiet mam za 80zł
natomiast jak za € to max pakiet mam za 40€... no sorki :D ale 160zl mam płacić :) ?

siedzę teraz w NL i wykrywa mi holenderskie IP wiec musiałbym płacić w € więc nie opłaca mi się to troszkę :)

co najlepsze nie mogę sam wybrać z jakiego kraju jestem i jaką walutą chcę płacić....

dlatego muszę wyręczać się polskimi proxy...

Pozdr
Daniel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...