Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Niemozliwe staje sie mozliwe . Bronze I

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seju i irka carrowała. Tak w ogóle to cass jest średnia na dzisiejszą mete, po nowym patchu polecam nią rushować pod muramane :) Co do gry to gz, ja siedze w drzewie 2 i nie zanosi sie na awans, życzę dalszych sukcesów :)

xxx

Opublikowano

Seju i irka carrowała. Tak w ogóle to cass jest średnia na dzisiejszą mete, po nowym patchu polecam nią rushować pod muramane :) Co do gry to gz, ja siedze w drzewie 2 i nie zanosi sie na awans, życzę dalszych sukcesów :)

Cass bardzo dobrze sobie radzi, swietny harass dobra farma i push noi dobre tfy. Jezeli sie zbuduje rylai i age of the anciest to wtedy jeet mega przydatna

Ja sam tak mam ze ludzie sie poddaja bo jest przewaga10killi ich to nie obchodzi ze mamy 3 Dragony kille to kille -,-

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Cass bardzo dobrze sobie radzi, swietny harass dobra farma i push noi dobre tfy. Jezeli sie zbuduje rylai i age of the anciest to wtedy jeet mega przydatna

Ja sam tak mam ze ludzie sie poddaja bo jest przewaga10killi ich to nie obchodzi ze mamy 3 Dragony kille to kille -,-

WTF ?! Jaka murmana jakie roa i wota. Core item na Cass to Liandry, potem można rabadona wrzucić i rylaia może i dalej się zastanwiać co robić.

Opublikowano

@UP czy ja mowie ze buduje na cass Maramune?

Ja najczesciej buduje:
Obuwie Maga-Tear-Rylai-Age of the Anciest-Liandry-Rabadon-Archangel Staff- Sytuacyjne :)

Oczywiscie nie ma sprawdzonego buildu, wszystko pod sytuacje. Kazdy ma swoj build i buduje to co woli, mi sie tak dobrze gra

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...