Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer

serni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na jakich serwerach opłaca się grać bardziej tam gdzie jest dużo ludzi czy mało ? bo zjednej strony ciężko się expi, a z drugiej nie pobawisz się w PK ;d

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Witam na jakich serwerach opłaca się grać bardziej tam gdzie jest dużo ludzi czy mało ? bo zjednej strony ciężko się expi, a z drugiej nie pobawisz się w PK ;d

tak jak wyżej napisał never , po za tym nie opłaca się grać na mało zaludnionych serwerach gdyż ciężko kupić jakiś item.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Opłaca się tak . Jeśli chodzi o Non-pvp to tam gdzie jest mało osób powód ? jeśli jakiś botter wejdzie na expa nic nie możesz zrobić report nic nie pomoże a na pvp graj tam gdzie chcesz bo jak jakiś bot będzię se latał to po prostu go ubijesz ^^. czyli

Non-pvp (graj tam gdzie mało osób nie polecam Guardia/Harmonia ponieważ są to jedne z bardzo starych serwerów gdzie nie raz są boty np stawione na orki na cały tydzien dopóki kolesiowi komputer się nie zjara ^.-

Pvp- Gdzie chcesz ale jedne z dobrych to Isara/Nova grałem tam i na prawdę bardzo żadko spotykałem botów a co dopiero PK

Jest masa innych serwerów ale ja ci nic o nich nie powiem bo nie grałem na nich 200 + lvlami więc nie wiem.

A co do ifnerny Hardcore pvp to proste wyjdziesz z dp ubijesz 8 lvl jakiegoś typa co ma kolegę 200 + i masz pograne z depo nawet nie wyjdziesz ^^ dlatego ten serwer jest tylko dla teamów i pacc neosów.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Właśnie stworzyłem postać na Novej <lol> a Ty o tym wspomniałeś ;D super xD dobra dziękuję można zamknąć temat

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...